Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz radi8tor #8427 üzenetére

    No és azoknak a tünetmenteseknek mit számítana egy pozitív eredményű teszt, akik kórházakban dolgoznak, vagy épp élelmiszerboltban vagy más olyan helyen, ahol sok emberrel kerülhetnek kapcsolatba? Mint például egy rektor, aki egyben orvos is és műtéteket végez, vezetőkkel tart személyes megbeszéléseket, ő az egyetem és a városi kórházak vírus elleni fellépésért felelős bizottságának feje?

    Ha rólam derülne ki, hogy fertőző vagyok, akkor annyi változna, hogy nem mennék le pár naponta a boltba, hanem valami más megoldást keresnék arra, hogy megérkezzen, ami épp kell. Végül is mi értelme van a fertőzöttek elkülönítésének, ha csak az fertőző, akinek papírja van róla? Ja, hogy a vírus nem tud olvasni.

    (#8443) radi8tor
    na igen... nettó kreténség az egész kezelése. Mintha korábban már azt mondták volna a tájékoztatóban, hogy a minta utazik, nem pedig az ember. Na persze.

    (#8442) Lauda
    boltba akkor mennek az emberek még ott is ahol korlátozott a kijárás. Aki igazoltan fertőző az viszont szó szerint nem mehet sehová. Plusz vannak munkahelyek, munkakörök, ahol továbbra is be kell járniuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák