Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #20749568 #81672 üzenetére

    Pont az a gond, hogy nincs szabadságvágy. Hanem a vágy az erős kéz után dominál. És pont ezért tartunk itt ahol, ahol egy másodperc alatt lehet felrúgni az eddigi játékszabályokat. Igen, a szabadságnak ára van és soha senki nem mondta, hogy mindenki nyertese lesz. Nem is lehet. Nincs is ezzel a világon semmi baj.

    Van szabadságvágya az embereknek, éppenhogy szabadsága nincs jelenleg sem! A szabadságot nagyban korlátozza a társadalmi/anyagi helyzet.

    Igen, a szabadságnak ára van és soha senki nem mondta, hogy mindenki nyertese lesz. Nem is lehet. Nincs is ezzel a világon semmi baj.

    Ilyen alapon akkor totál semmi gond nincs a szabadság korlátozásával sem, sem ennek sem annak nem lesz mindenki nyertese, ha az egyik neked teljesen természetes, akkor a másikat is el kell fogadnod, mert az meg másoknak természetes. Nyilván aki teljesebben tudja/tudná élvezni a szabadságát, az nyertes lehetne, de ezek szerint, saját szavaiddal élve, így járt! ;]

    Eljutottunk oda, hogy mostanra szépen levezetted, miért is nem lesz most más, mint ami van. Innentől már felesleges is nyekeregned, hogy adják vissza a szabadságodat, nem? De! :D

    Kékes ft után szabadon :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák