Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iguana

    őstag

    válasz #22743424 #69300 üzenetére

    nem tudsz mit csinálni, folyamatosan ezt csinálja.
    mint egy rontom-botom gyerek, akire századszorra szóltak már, hogy viselkedjen, ne csinálja ezt, ne csinálja azt, de ő azért sem. minél inkább szóvá teszik a viselkedését, a kéretlen, anyós-szerű falra mászós "tanácsait", véleményeit ő annál jobban élvezi a ráirányuló figyelmet és hogy végre foglalkoznak vele. mondanám, hogy troll, de minden jel szerint ez a nyomorult/sikertelen/boldogtalan életének a kivetülése, ha neki ez a fénypont, a kiteljesedés és ezzel próbál kompenzálni.

    minden vágya, hogy foglalkozzanak vele és reagáljanak rá: ha nem jön meg a kellő visszacsatolás számára, akkor ezt a figyelmet kikényszeríti és kiprovokálja.

    szóval ez van. másokat idegesít és irritál a toxikus, közösség romboló viselkedésével, míg ő maga lubickol ebben és mókásnak és menőnek tartja magát.

    tényleg marad a prémium vagy próbálsz automatikusan áttekerni a spam-jein. igen, nem könnyű (már csak azért sem, mert kérlelhetetlenül rengeteget ír), de úgy kell vele lenni, mint a járda közepén lévő kutyaszar kupaccal: méla undorral, csendben át kell lépni felette. :U
    (ez azért "egy picit" erős :((( /Parci/)

    [ Módosította: Parci ]

    14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Új hozzászólás Aktív témák