Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz lacafaca #53924 üzenetére

    Nekem is az került az ambuláns lapra a covid ambulancián hogy covid-19 vírus kimutatása nélkül. a teszt folyamatban volt, tünetek stimmeltek. majd két nap múlva volt egy negatív teszt. a tünetek pedig 3 hét múlva is megvoltak. Igaz nem erősödtek.
    Infulenzához semmi hasonlóság nem volt. Totális ólmos fáradtság, magas pulzus(régi 70 helyett már reggel 100-110), nehézlégzés, légszomj.
    (asztmát, kardiológiai okot, emboliát kizárták, vagyis maradt a papírra is a pulmonológus által leírt verzió, miszerint amennyiben a kardiológiai okok kizárásra kerülnek(megtörtént) akkor covid-19 (volt, csak már lecsengőben, minimális antitesttel), elmondta azt is hogy orvoskollégája 3 negatív teszt után került intenzív osztályra, minden tünete megvolt, és csak a negyedik teszt lett pozitív..
    Szóval aki covid-os tünetekkel kerül sürgőre, annak ha nem is ránézésre, de a folyamatban lévő teszt esetén is adják a "plecsnit".
    én okt. elején voltam a covid ambulancián, azóta minimálisan enyhültek a tünetek(az elején napokig feküdtem, kényszerszabadságoltam magam), már végig bírok dolgozni egy 12 órás műszakot, de még nem vagyok a régi önmagam.

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák