Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Ezekiell #50053 üzenetére

    ha én jó voltam kőművessegédnek, akkor bárki jó lesz, ezt garantálom

    Hát nyilván az is egy opció, de például a teljesen leült területeken elég sok női dolgozó maradt munka nélkül, mint turizmus, vendéglátás. Meg 40-50 körül már a férfiak is eléggé alkalmatlanok kőmíves mellé. ;) Szóval ez kb annyira megoldás, mint hogy mindenki tanuljon informatikusnak.

    Ha nem is azonnali megoldás az eü-nek, de jó ötlet lenne iszonyú pénzeket beletolva alapszintű eü ápolási tanfolyamokat indítani. Teljesen alapszintűt is és persze normális fizetéseket biztosítva, csak szándék kéne hozzá. Tanfolyamok alatt megfelelő bért kapnának. Persze ez csak egy ötlet, de lehetne egy finanszírozott átképzési rendszert gyorsan indítani. Nem maradhatnak teljes családok jövedelem nélkül.

    (#50076) Ezekiell

    Most olvastam ezt a 3 hónapos OKJ témát, erre is gondoltam persze. Nem véletlen volt 3 év a képzés régen. Ki lehetne olyan rendszert alakítani, hogy a meglévő állomány irányítása alatt bizonyos feladatokat el tudjon végezni egy alapképzéssel is az ápoló és ha a helyzet normalizálódik, kapná a további képzéseket. Nem ismerem belülről a szakmát, de bizonyára lehetne feladatokat így szervezni. Kicsit katonás irányítású rendszer lenne, de a főparancsnok már úgyis adott hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák