Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Parci #43601 üzenetére

    +tboj az a baj ehhez a poroszos érából itt ragadt a szemléletükben megcsontosodott tanárokat mint ki kéne tenni a pályáról (shitstrom is in coming tudom, vállalom) de nincs kivel feltölteni nem, hogy az űrt a szektort most sem. Megint körbeértünk a problémákban. :(((

    mod.: Mert a mindennapos tesi is marha fontos főleg ha reggel van és véletlenül sincs idő letusolni utána, mondjuk a népség fele semmit nem csinál szóval értelme nulla a dagi nem ettől fog lefogyni a sportost meg nem ez tartja fitten. Csomó tárgyat át is lehet hajítani elearningben; az ének zene és rajz nyugodtan lehetne 2-4 hetente mint foglalkozás. A technikának is több értelme lenne ha nem full haszontalan dolgokat tanítanának. (De most komolyan csuha babát osztályoznak de azt, hogy miképp gipszeljbe egy kitépett villanyaljzatot nem; már megbukott a tárgy célja. :U )

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák