Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Én személy szerint azért érzem hogy valami nem stimmel, mert a jelenlegi központi kommunikáció az hogy nincs kommunikáció. Ez szerintem kb. Lenin elvtárs óta azt feltételezi hogy van probléma. Legutóbbi "kommunikációnak nevezhető" nyilatkozat szerint állig felfegyverkezve várjuk a második hullámot.
    Az a második hullám már itt dübörög(igen én is érzem hogy ez még nem a csúcs, és az emberek is azért nem érzik veszélyesnek mert "nem hullunk mint a legyek"), de itt a hullám, és úgy megy át rajtunk hogy a fegyvert elő sem rántottuk.
    Nem értem miért nem vonják pl. be jobban a katonaságot? Ha tényleg nincs tesztelési kapacitás már, ott van elég jól kiképzett eü.hadosztály, biztos le tudnak venni egy mintát a teszthez, és létszám, jármű, felszerelés is van hozzá.(és nem a tigris tankokra célzok),
    vagy vonjanak be külsős cégeket(még lehet meg is találja néhány rokon a szerencséjét általa...pénz formában persze)
    Tehát engem az ijeszt meg(még azért nem remegek) hogy nincs kommunikáció.
    Nem tudnak mit mondani? nincs terv? nincs fegyver? vagy nincs kire célozni?
    azért kezdünk mi egyszerű emberek elméleteket gyártani, mert nincs most aki a szánkba adja azt. Ez veszélyes rájuk nézve is! Nem jó ha sokat gondolkodunk..

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák