Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz lm83 #37382 üzenetére

    Nem merte meglépni a kormányzat, hogy a zemberektől még a kis nyaralásukat is elvegye. Pedig simán megtehette volna, 1 évet szerintem mindenki ki bírt volna úgy, hogy nem megy külföldre, én se voltam, mégis itt vagyok. Ez az egyik, a másik, hogy saját magamért, a gyerekemért és egy picit a tágabb környezetemére felelősen gondolkozó állampolgárként miért nem tudtam saját magam meghozni azt a döntést, hogy idén nem megyek külföldre?
    Mindenki abban reménykedett, pl. akár elnézve a növekvő horvát esetszámokat, hogy én majd tutira megúszom, nem leszek koronás se a gyerekem, az tuti nem lehet...? Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az emberek is felelőtlenek és van az a helyzet, amikor az egyéni saját kis önző érdekemet (egész évben gürcöltem, nekem ez JÁR, hogy lemenjek a tengerre...) félre kell tennem és a COVID járvány pont az a helyzet.

    (#37385) Micsurin:
    Na hát ez meg a másik. Azt se gondoljuk már, hogy CSAK a külföldről behozott fertőzések miatt kezd bedurranni a helyzet. A balatonon ki lehetett volna tenni nyugodtan a megtelt táblát. Az emberek egymás hegyén-hátán maszk nélkül...

    [ Szerkesztve ]

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák