Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csatravi

    senior tag

    válasz Lauda #31850 üzenetére

    Erről van szó. De előrébb írtam is az időpontos hátrányról.
    Az a reflex még mindig bent van az emberek hogy kap időpontot 10 órára de már 9 órakor ott ácsorog.
    Járvány előtt napi szintű probléma volt hogy a kuncsaft kapott 10 órára időpontot de már sokszor 8 órakor ott volt és 9 órakor már ott hőbörgött, hogy már egy órája ott ücsörög de még mindig nem hívták be. Ha meg sorszámosztás volt akkor meg nyitásra ott volt a tömeg és elkapkodták a sorszámokat aztán a fele lelépett, hogy addig közben elmegy a piacra meg ügyet intéz aztán majd találomra visszajött. Sokszor ott volt a pofára esés mikor gyorsabban ment a rendelés és a hiányzók miatt is hamarabb magasabb sorszámhoz értek a rendelésen. Aki meg kimaradt mert csavargott ott jött a hazudozás, hogy ő ott ült a folyosón de az ő sorszámát nem hívták.
    Az időpontos rendelés meg simán csúszhat egy-egy extrán beeső sürgős ellátású beteggel aki sürgősebb ellátást igényel de nem sürgősségi osztályra besorolandó. 2 extra beteg rögtön akár 30-40-perccel is arrébb lökheti az időpontokat. Emiatt rögtön 2-3 emberrel több ácsorog már kint mert ő közben időpontra jöttek.
    A kórházban meg még rosszabb a helyzet mert ott az osztályról lehozott beteg is extraként jelentkezik az időpontosok között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák