Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pilóta

    nagyúr

    válasz envagyok #1789 üzenetére

    Ez egy öngerjesztő folyamat sajnos. Ha a helyi dúcse (Orbán, Putyin vagy Merkel, tökmindegy) nem tenne eltúlzott intézkedéseket, akkor kikezdené a sajtó. Minden halálesetért őt tennék felelőssé, ezért aztán ilyen szép, látványos intézkedéseket tesznek. Nem azért mert kell, hanem azért, mert vigyáz a hírnevére.

    Valójában ha megnézzük a halálozási statisztikákat, az olasz esetek átlagéletkora 81 év!
    Vagyis biztosan van olyan, hogy a 25 éves élsportoló meghal ebben, de az a kivétel, ami erősíti a szabályt kategória, nem ő a veszélyeztetett csoport.
    Akik meghalnak, nagy eséllyel egyébként is meghalnának, csak nem koronavírusban, hanem influenzában és szövődményeiben. (Mint ahogy halnak ezrével most is, 2019-ben és 2018-ban is, meg mehetnénk vissza az időben tetszőlegesen, csak az nem koronavírus, ezért a közvetlen hozzátartozóikon kívül senkit nem érdekel, főleg nem egy újságírót.) Tehát ők a veszélyeztetett csoport, ők jellemzően kórházakban vagy idősek otthonában tartózkodnak, azokat kellene minden erővel védeni, fertőtleníteni óránként, látogatási tilalom, vesztegzár, miazmás, vagy ha otthon van, akkor ellátni élelemmel és nem menni a közelébe pár hétig, rázárni az ajtót, tanuljon meg a mama skypeolni.

    De aki nem tartozik a fenti veszélyeztetett csoportba, az ha el is kapja (rengetegen el fogják), azok vagy észre sem veszi, vagy lábon kihordja enyhe tünetekkel. Azok fognak megbetegedni, akiknek legyengült az immunrendszerük. Rajtuk a kézmosás se segít, mert máshogy fogják elkapni, nem kézen keresztül.
    Vagyis nem a rendezvényeket kellene betiltani, hanem az immunrendszert erősíteni, (pl. C és D vitamin pótlásról gondoskodni stb.) Az sokkal nagyobb eséllyel állítaná meg a járványt, mint ezek az intézkedések.

    Aki él és nem boldog, az téved!

Új hozzászólás Aktív témák