Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz Qtya123 #114484 üzenetére

    Eü terheltségtől lesz pusholva az oltás ez biztos, (jelenleg is így van) ráadásul választások, szóval ne fogadj nagy összegben arra hogy kötelező lesz bárhol jövőre...
    A jelenlegi kurmány inkább elengedi a járványt ( ezzel hagy meghalni pár 10?ezer embert), csak hogy nehogy népszerűséget veszítsen a legfontosabb időszakban.
    Tavaszra nagyon sokan vagy így vagy úgy átesnek, lesznek (elég sokan) akik átesés után onmaguktól is felveszenek egy oltást és lesznek (szintén sokan) akik nem. Hacsak nem jön egy olyan mutáns, ami kikerüli a vakcinát és a sejtes védelmet is, és kórházba juttat, nem lesz itt már jövő tavaszra oltási kampány. Helyette a "nekünk köszönhetően sikerült legyőzni" lesz a szöveg.
    Azt persze nem fogják kommunikálni, hogy a sino fiaskó miatt megy ez ebből fakadó oltási bizalmatlanság miatt, a fos szabályok miatt, az ismételten késői maszk kötelezettség miatt hányan haltak meg.
    Az sem kizárt, hogy így a felszálló ágban azért nem voltak érdemi korlátozások, azért volt vadászati , kerszetény nemzetközi csődület, meg import román békemenet, hogy minél előbb letudják a csúcsot, és tavasszal ne kelljen ezzel is foglalkozniuk... De ez már konteó

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák