Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #16695808 #114396 üzenetére

    +1... 7.3Milliárd ember, akkor már az antarktiszi pingvineket oltanák kb :DD

    #114397: nem a v0.1-es vuhani alapcuccot kéne oltani olyankor, amikor már a 3.-4. mutánsgenerációnál tartunk. Kb olyan, mitha a tavalyi influenzaoltással próbálnának valamit ügyeskedni...

    Elég sok eredmény látott már napvilágot, hogy lehetséges szélesspektrumú antitesteket illetve a mostani v0.1+v0.1 + még harmadjára is v0.1 nyűglődésnél jóval hatékonyabb védelmet kialakítani:

    1. SARS túlélők covid-oltásra szuperantitestekkel reagáltak, ami irtja az egész víruscsaládot. Miért nem lehet olyan oltáskombót beadni, aminek első komponense egy SARS vakcina->tessék kikutatni, hogy ez akkor elölt vírusos, mRNS, v akármi legyen, második komponense pedig egy covid-oltás.

    2. Fertőzés UTÁNI oltással szintén szupererős védelmet sikerült generálni: hol vannak a legyengített de még élő kórokozót tartalmazó oltóanyagok/ilyen "első dózisok"? Mielőtt nekemesne valaki: van ilyen kutatás, csak nagyon a margón, valami 2db a 140+ból.

    3. kocsmás, meg egyéb helyekről is összeszedett tapasztalat: 0 antitest-szintű sino mRNS-el boosterezve a világűrbe lövi ki az antitest-szintet. Miért nem ajánl pár nagy gyártó ilyen kombioltásokat? Az elölt vírus technika a gyártásbiztonságon kívül semmilyen sci-fit nem igényel, és 1 dózis ilyen, 1 dózis olyan kombóval lehet kevesebb mellékhatás mellett érnének el jobb eredményt.

    Szval lassan jó lenne látni, hogy lép az ipar előrefelé, mert ha még jövőre is vuhanit oltanak, akkor ne csodálkozzunk, hogy a rizikós populációnak félévente kell rohangálni az adagért.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák