Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz lacafaca #112022 üzenetére

    Korrekt, csak te őszintébe nyomod, ami a FB-lakó trollsereg 99.99%-ára nem jellemző, igen ritka konstelláció:R.

    Apud reakciója kb 100% oltási, az embert meg tudja rugdosni az oltást követő kb 1 héten ez cucc - az oroszra biztos valami speckó vodkát kellene inni, hogy ne legyen röcögős az indulás. Azért ne besz.rizd, az ő korában már nem pattognak mellényzsebből az antitestek, meg az is lehet, h előjön az orosztudása ami még hasznos lehet a következő években...

    félvaxxerként (páleszból is megállok a második felesnél, illetve a pohárkák közt egészséges szünetet tartok) egy szóval se akarom szőnyeg alá söpörni az oltási halottakat, linkeltem is már nem is egyet, csak a lényeg, hogy igazolható esetekről van szó. Kaptam én már hideget-meleget mind2 oldalról, a vaxxerek (rokonságban is) hajszoltak elfogadni a legelső felajánlott löttyöt még tavasszal, az antivaxxerek meg instant gyógyszergyárbérencnek néznek, hogy egyáltalán ki merem mondani, hogy létezik vírus. Agyroggyant világ, ha jön egy hülyeségre harapó vírus a következő körben, akkor kb 90%-kal kevesebben leszünk.

    #112025: "Ennél sokkal egyszerűbben kereshetnének pénzt, ha hosszúra nyújtják a nyelvüket, és valamelyik gyógyszercégnek a hátsó fertályát nyalogatják fényesre," álmodik a nyomor, szted hányan állnak sorba egy-egy vastagabban fizető (értsd 200kEUR+/év) pozícióért a nevesebb gyógyszergyáraknál? Ja, és ott dolgozni is kell ám, nem csak heti 3 videót felnyomni a netre. De persze, a bevétel része csak az egyik faktor, a gépszíj totál eldobása a másik. Én vagyok demagóg? Lenkei vagy Gődény miből teszi a kenyeret az asztalra?

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák