Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacos001

    senior tag

    Szeptember 2, első sulinap.
    Gyerekek 1-4 osztály a számukra kijelölt helyen kötelezően fel kell sorakozzanak az iskola előtt.
    2 méterenként, maszkban, reggel itthon elvégzett teszttel a táskájukban.
    Ugye suli itt 8:30-tól 12:15-ig van. (A mindennapokban előtte ott lehetsz, hiszen 7:30-tól vannak tanárok,.. fedett helyen, kint a szabadban időjárástól függetlenül, épületbe bemenni tilos. Mindez majd csak szeptember 13-tól a 7:30-kor odaérkező gyerek/gyerekek, ugyanis a szülők felszólítva, hogy a kölykök nem jöhetnek 8:15-től hamarabb, a kezdés veszélyes.)
    Első 7 napban most a héten csüt/péntek és utána végig mindennapos a teszt itthon reggel, utána következő héttől heti 3 (h-sz-p) egészen a tanév befejeztéig. Esetleg közben változás lesz, azt közlik. Kétlem.
    Maszk használata kötelező beltéren, kint a nagyszünetben nem. Az osztályokban széndioxid mérő csipogására kinyitják az ablakokat teljesen mindegy, hogy süt a nap és 10-25 fok vagy éppen tájfun van 0 fokkal.
    Szeptember 9-ig első 7 tanítási napon csakis az osztályfőnökök érintkezhetnek a gyerekekkel, senki más nem tanitja őket..Jó lesz... :D
    Iskolába, októl függetlenül akár baleset és a gyerek üvölt a szüleiért, nem teheti be a lábát aki nem rendelkezik negatív teszttel, nem volt beteg és aki nincsen megszúrva.
    A hírös német "3G".
    Jó tanévnek ígérkezik ez is.

Új hozzászólás Aktív témák