- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Nem erdemes ilyennel foglalkozni, meg eleve NDAS-os.
Legolcsobb egy MyBook World, en is ilyet hasznalok. Gigabites halon SMB-n ugy 16 MB/s-al irhato, es 38 MB/s-al olvashato. USB-n kotheto hozza meg kulso tarolo, es USB HUB-ot is lekezel, tehat tobb kulso tar is lehet rajta egyszerre. A kulso HDD lehet NTFS-re is formazva, irja-olvassa is. Teheto ra torrent kliens is, mehet 24 oraban, 9 W-ot eszik.
Ha ennel gyorsabb es komolyabb kell, akkor Synology NAS-okat ajanlom.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
En orulok, hogy megvettem, jelenleg eleg is, bar az 1 TB hamar tele lesz . Hosszu tavra egy 4 lemezes NAS az alap, de az 100k HUF indulo arral van.. .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
TayRol
nagyúr
na, megvan a cucc, asszony megvette moddingcomp.-ben, elotte is ezt vittek egyet, es a mogotte allo is ez utan erdeklodott.
most varom, hogy hazaerjen. -
TayRol
nagyúr
nem tudom osszekotni a routerrel. otlet? nem kap ip-t.
-
yamshee
tag
A hiba a smb.conf.ban van mert a netbios server rossz helyről veszi a workgroup és a domain name-t. A /tmp/net.b fileból kéne de van vmi fw bug és nem teszi. A /tmp/package/samba/lib/ -beli fileokat kell editálni, nálam így műxik. 6-7MB le 4-5MB feltöltés van. Lazán browse-olható a hálózaton keresztül.
We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
[CM]Crusher
senior tag
A.C.Ryan PlayOn! HD teszt, aki esetleg a vásárlásán gondolkodna.
-
Z0mbi
senior tag
válasz [CM]Crusher #161 üzenetére
Tetszik az a resz benne hogy egy file-szerver-t is kapunk ezert a penzert... Be is szarna ha egy fileszerverrol 2-4mb /s el lehetne csak masolni...
-
Z0mbi
senior tag
válasz [CM]Crusher #163 üzenetére
Ugylegyen
-
yamshee
tag
válasz lorumLaci #164 üzenetére
Az ntfs-st ki kell lőni a samba alól mert eszi a CPU-t! Én ext3-ra pakoltam fel mindent.
A forum.flash.hu-n csináltam egy how-to-t erre. Ott van az is hogyan lehet okosítani a samba-t , hogy látható legyen minden WIN alól!We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
yamshee
tag
Ne samba configját editáld hanem amiből nyeri azt, és ne felejtsd újra indítani a sambat.
TV-n keresztül a legegyszerűbb.We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
yamshee
tag
Arra sajnos nem. Nincs a root-ban hely, így nem lehet mit kezdeni a cfg- fileokkal.
Éppen most raktam fel rá egy tört 2901-es official fw-t , amiben van youtube és feeds , eddig stabilan megy.
Most csinálom hozzá a scripteket , hogy menjen a POD is és lehessen letölteni külső wincsire.
We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
ftibo
csendes tag
Végre találtam egy hibát a miniben.
Van egy sorozat amit szoktam nézni, hozzá srt-ben azonos névvel mint a film feliratok és sajnos a feliratokat nem játsza le a kicsike.
MOst vagy az van, hogy az összes sorozat egyhelyen van és a feliratok is és ezáltal nem tudja, milen feliratot válaszzon hozzá, vagy egyszerűen csak nem fasza a dolog.
Vki találkozott már ilyen hibával?
Üdv
-
ftibo
csendes tag
Szevasz. Nekem is ugyan így ömlesztve van fent a cucc epizódra lebontva a feliratokkal.
Egyszerűen nem rakja be a feliratot. Eddig mindent vitt, ezzel gyült meg csak a baja.
Nem tom mi a problem.Végig csináltad yamshee leírását?
http://forum.flash.hu/viewtopic.php?f=28&t=18
Lehet az segítene.
Nekem amúgy nem megy azóta sem a NAS,de ez betudható annak, hogy a céges laptop tűzfala túl jól van konfigurálvi , amihez nincs jogom hozzá nyulni, csak minimálisan.
-
ftibo
csendes tag
Jaja, ugyan az a neve, totál. szval nem is értem.
Viszont, hogy pozitívumot is mondjak.
Vettem egy 3,5-s külső racket, bele egy 1Tb-s WD Green 64Mb vinyót.
Totál meglepett a dolog, amikor összekötöttem a minivel és csupán kíváncsiságból, kipróbáltam a killa_sample-t újra.
Mit ad Isten, szinte kockásodás nélkül lejátszotta. Szval lehet letudná játszani normálisan is csak a megfelelő sebességű vinyó kell hozzá. Hozzá teszem mind ezt USB-n. Szval a sávszélesség így is kb fele akkora volt. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs E-sata rajta.Ha 2,5"s natur(külön 12V nélküli) USB-s vinyómról játszottam le, akkor halál szagatott.
Ugyan ez történt hálón. Szval, sztem sokat számít milyen vast hajt meg.No Üdv.
Szval van üröm az örömben
-
DarkFater
tag
-
Z0mbi
senior tag
Killa Sample:
Nem ertem mire ez a nagy felhajtas e korul.
Egy 1.0 as suzukira is ra tudsz akasztani egy villanymozdonyt. De soha nem teszed.
Errol a 22mp es elcseszet filmdarabrol szol minden forum a media centerekrol. hihetetlen Ha valaki mindenkepp erre megy ki hogy megultesse a cuccat akkor miert nem tomoritunk agyon egy 8k-s filmet (8,192x akarmennyi) es lovagolunk azon hogy miert nem viszi az akarmelyik media center
Sracok, ha viszi a mindennapi dolgokat akkor mirol beszelunk???? -
ftibo
csendes tag
-
yamshee
tag
Gondolom hálózaton a POHD-re a Windózról.
Egyébként írtam egy how.to-t az oldalunkra ezzel kapcsolatosan, hogyan rakjuk át az egészet ext3-ra.
Én átraktam 2 hete mindent le is teszteltem , beton stabil így az egész.
Itt arra gondolok nekem fent vannak a kiegészítések is , POD -ból majdnem minden.
Most hekkelek rá rtorrentet.
A lényeg a sebesség : POHD-ről olvasás 6-7MB/sec , POHD-re írás 4,5-5,5MB/sec.
NFS-sel gyorsabban olvas , a legkeményebb filmeket is vitte , ugyan úgy tekert mint USB-n.We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
-
Z0mbi
senior tag
Sracok azt tudjatok hogy az hogy NTFS az egy tag fogalom?
XP, Vista es W7 nek nem ugyan az a revizioja van a 3.1 es NTFS bol... Nem lehet hogy egesz egyszeruen az a NTFS ami linux alatt kavar az gyorsabb az egyikkel es lassabb a masikkal? Mar a vistaban bekerultek olyan automatikus funkciok az NTFS be hogy sajat magat 'helyreallitja' ha gebasz van. transactional es szimbolikus linkek is csak innentol vannak (azaz Vista es W7) (talan a szerver release-ek is tudjak mar ezt ott ugy tudom tovabbi verziok vannak)Jozan esszel ennek nem kellene befolyasolni a sebesseget mert azert ezeknek kompatibiliseknek kellene lennie. DE nem a linux driver-el...
Jo lenne kiprobalni ha van akinek van mind 3 OS es ugyan azt kiprobalna es osszehasonlitana. (es nem VMware el mert ott mar megint mas a tortenet) -
nacant
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudom eldönteni, hogy igazából melyik multimédia lejátszót érdemes megvenni. Én az ASUS O!Play és az A.C. Ryan Mini között dilemmázok. Valakinek van összehasonlítási tapasztalata? Kérem ossza meg velem, hogy tudjak dönteni! Köszi! -
Real_Necro
veterán
Megrendeltem a Mini-t, elvileg a héten megjön, 24-et nekem megér.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DarkFater
tag
Szerintem alaptudásban ugyanott van mindkettő. Lévén ugyanaz a chipset.
Ahogy én nézem, a támogatás az ami nagyon fontos.
Például Milyen sűrűn hoznak ki hozzá új firmware-t?
Egyik haveromnak sok pénze volt (kb 200e) és vett egy Dune-t. Tavaly szeptemberben jött ki hozzá utoljára fw. Még a bugokat sem javították...
A másik, hogy mennyire komoly fejlesztések vannak, hozzá?
Milyen új fejlesztések vannak, mennyit dolgozik a gyártó rajta.Az AC Ryan-t "személyesen is" ismerem, az ilyen szempontból korrekt, az ASUS-ról nem sokat tudok, de azt mondják ott is korrekt a hozzáállás.
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
DarkFater
tag
-
nacant
csendes tag
válasz Real_Necro #196 üzenetére
Hol tudtad 24e-ért megrendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest