Aktív témák
-
Agamemnón
csendes tag
Kéne egy kis segítség. Most raktam össze, nem indul. Mit csináljak?
Szóval ha nem kompatibilis még az alaplap a procival, azaz nincs benne a legutolós bios frissítés, ami kezeli a venice-t, akkor elképzelhető hogy nem indul?
Vagy: vettem ezt a hp házat, viszont a tápban, a 24tűből az egyikben nincs cucc, át van vezetve a mellettelevőbe Az is érdekes.
Vagy: romlott a lap; romlott a proci -
Agamemnón
csendes tag
válasz lukiboy25 #305 üzenetére
Sztem ilyen szinten már érdmes egy sli lapot venni, +2-3k. Ha szánsz ennyit a prochűtőre, akkor már lehet érdemes egy cnps9500ba befektetni, ugyanennyi nettóban. Tápot meg inkáb fsp-t vennék, de ahhoz annyira nem értek
Szvsz otthon játszani ennél(a64) jobb gép fölösleges.
Nem biztos hogy kezelnek ezek 3 ramot, az enyém(ati chipsetes) csak 1,2 vagy 4 darabot bír kezelni.
Nekem viszont úgy néz ki, hogy nincs benne a legújabb bios, amivel kezelné a lap a venice procit. Elképzelhető hogy nem indul el ezzel(3000+ venice) a procc-al? -
Agamemnón
csendes tag
Rákérdeztem Glacilatechnél hogy ugyan lehet e már kapni a Glacterch 7300-ast, és ahogy láttam, az egyik nagymenő kiskerben már lehet is kapni, és a 7200-assal azonos az ára. Nem rosz cucc.
Véletlen rákérdeztem hogy készül e A64-re is heatpipe-os hűtőjük, ezt válaszolták:
''Készül a heatpipe-os athlon 64-es hűtő is, várható érkezése november közepe, vége.'' -
Agamemnón
csendes tag
problémám van egy ati chipsetes cumóval, aki tud plz segítsen.
Az van,higy installnál, és cd/dvd írásnál kegyetlenül lelassul minden, maga a folyamat is.
(Ma délután egy dvd írás 45 perc volt , de egy sima install, ami tbreddel 6 perc volt, most fél óra). Tud valaki valami okosat mondani erre(winyó ugyanaz mint a régi konfigban volt)? -
Agamemnón
csendes tag
válasz Agamemnón #1217 üzenetére
Szóval kicsit több mint 1 óra volt a GTA: SA install, sztem ez nem normális.
Az előbb meg félpercenként pislogott a monitor(2mp-re fekete képernyő).
A másik érdekes, hogy nincs rendesen megadva az onboard vga-hoz drvier.
MSI liveupdate amit felkínál, nem tud feltelepítődni.
Valaki segítsen
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest