Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tilla23

    csendes tag

    válasz tilla23 #5235 üzenetére

    Közben még jobban kutakodtam a neodynium ferrit közötti különbségről. Állítólag mindkettőből lehet jót is meg rosszat is csinálni. Neodynium erősebb ezért kisebb súllyal elérhető ugyanaz. Csak hát ugye a többi paraméter sem elhanyagolható és a teljesnek a minőségét minden együtt véve határozza meg szóval kár a mágnes típussal annyit vergődni, mint én tettem :) Egyenlőre tetszik az Artic P531 azok alapján amiket néztem róla. Mondjuk nem analóg hanem saját hangkártyás, de letettem már a nagy minőség mániámról. Nem vagyok annyira vájt fülű. Csak szóljon szépen és ne recsegjen, de azért ne is essen szét 1 év múlva :)

    Aullah: Valahogy én ezt így képzelem el: mikor összerakják a hangszórót letesztelik többen többféleképpen, hogy melyik milyen hangerővel legyen 1-es szinten.
    Ha valaki ezután filmet játékot stb. készít ami 5.1-es akkor gondolom ők is nekiugranak és többféle hangfalrendszert kipróbálva megpróbálják a zajok stb. hangját meghatározni ha szükséges egyáltalán bár nem hiszem.

    Vagyis azt akarom kihámozni ebből, hogy nincs olyan, hogy lentebb kell venni akármelyiket is. Alapból nem. Viszont mindenki másképp hall és a komfortérzet is különbözik egyénenként lehet állítgatni kell neked. De nem hinném, hogy akad beállítás ami mindenkinek jó. Én például nem szeretem a basszust akármiben is szól más meg imádja. Lehet kapsz majd értékeket, de szerintem jobban jársz ha kísérletezel és megpróbálod kitalálni neked mi a jó.

Új hozzászólás Aktív témák