- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
válasz alibaba78 #1172 üzenetére
Azért mert az Ipon saját toplistáján ez feltétel:
"SZABÁLYOK:
- Perfomance beállítások mellett kell mérni.
- Képernyőmentéssel bizonyítani az eredményt kötelező. Ide javasolt feltölteni.
- A képernyőmentésen legyen rajta: CPUZ, GPUZ, háttérben iPon fórum- Ha a hozzászólásban jelzitek, hogy mely driver van telepítve és mely operációs rendszeren futott, az sem rossz pont, de nem kötelező.""Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz alibaba78 #1262 üzenetére
Teljesen jogos Mivel elbambultam és nem szabályos shot volt...ráadásul hiányos...én meg lusta...sorry! Most pótolnám teljesen szabályosan.Remélem most okés 7177
Ettől függetlenül van aki 8gb-s,de ugyan ilyen konfiggal bő 7800 körül kap.Ennyit lökne a 4-4.1ghz-s proci rajta?Esetleg az új driver?Kár hogy nem hozzáférhető a gpu adatai a srácnak...
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz alibaba78 #1642 üzenetére
Igen, köszönöm!
A tervezett időpontnál kb. 2 héttel korábban, de összejött. Sajnos a két vga nem teljesen egyforma, az egyik a totál referencia Sapphire [link], másik meg a Sapphire saját hűtőjével szerelt kéknyákos kártya [link]. Kívülről a dobozuk tök egyformán néz ki, semmi különbség nincsen. Ezért a második kártya kibontásának pillanatáig azt hittem, két teljesen egyforma vga-m lesz. Nem jött össze, de nem bánom, mert ennek az újabb változatnak jobb a hűtése... ezért ezt raktam a felső slotba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest