- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark03 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
5677 3dmarks
9700pro @351/338
amd mobile barton @11.5x200
omegadriver 4.12beta
[Szerkesztve]Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz Napster #2007 üzenetére
150 pontot? 3dmark? Pfff. En nem ezzel jatszom.
Amivel jatszani lehet, abban pedig 5.1-tol kezdve (nagy atlagban nezve) folyamatosan csokken az fps.
A 4.12-es driver mar lassan legenda. Gamerek harmada ezt hasznalja.
3dmark tolem lehetne 2300 is, szarok ra, azert irtam csak ide, mert nosztalgiaztam egy kicsit, lassan mar 2 es fel eves lesz a kartyam, igy fejlodik a szam.tech, ma mar a kozepmezonyben sem vagyok ezzel az eredmennyel, de sebaj.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz Kareszovics #2382 üzenetére
Az alairashoz kene berakni, amit szeretnel latni az uzik mellett.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Rover623 tablazatahoz csinaltam meg a teszteket. Nem huztam most a vegletekig a kartyat + nod32, sygate is ment a hatterben, sebaj.
hozzavalok:
6800gt
driver: 84.12
3dmark03
alap (350/1000) : 11090
huzva (430/1150) : 12872
3dmark05
alap (350/1000) : 4995
huzva (430/1150) : 5917Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz amdkiller #3195 üzenetére
Fordul a vilag. Az elozo generacios (x800) ATI-k jok voltak 3dmark03-ban es 05-ben, jatekok alatt viszont osszhatasaban (dx+opengl) az nv kartyak jobban utottek.
Manapsag meg forditva: az uj nv karik szarnyalnak 3dmark06-ban, az uj ati karik viszont huznak rendesen jatekok alatt...
Ez a 3dmark jo gondolat es szep, meg csilli-vili, de nem mervado.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest