Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Erinlin

    friss újonc

    Sziasztok!
    Pc-mhez szeretnék hangfalat venni, kb. 45k -t szánnék rá max. Egy 5x5m szobában az asztalon lenne és olyan az elrendezés, hogy bőven van hely a faltól minden irányban. Főleg zenehallgatáshoz kellene, ami most van a pc-re kötve az számomra rettenetesen szól (samsung SS-2153), igazából ezen nem is szoktam zenét hallgatni, hanem mindig kiírtam CD-re a dolgokat, hogy a hifin tudjam hallgatni (Sharp CD-E500H- ha mond valakinek valamit), de ez eléggé félmegoldás :D Emiatt többnyire fülessel hallgatok zenét, filmet stb. a számítógépen.
    Szóval az ajánlott dolgokból nézelődtem és először a Microlab solo 6c-n gondolkodtam, de szerintem túl nagy lenne, így ezeket néztem: (főleg ezt:) Alesis Elevate 5 MKII, esetleg a Tascam VL-S3, Edifier R1280T. Hangzásban kiegyensúlyozottat szeretem, de azért legyen egy „telt” mélye. További extra nem szempont.
    (Később még tervben van egy külső hangkártya beszerzése is.)
    A neten próbáltam tesztek után nézni, de csak összezavartak :D Ha van bármilyen típus, amin érdemes még elgondolkodni, írjátok nyugodtan.
    Sajnos hallgatózásra nincs lehetőségem, elég messze lakok bármely ilyen szaküzlettől, ezért próbálok itt segítséget kérni. :)

Új hozzászólás Aktív témák