Sütni-főzni zeneszóra

Bár az iPodról és az iPhone-ról a legtöbb embernek az Apple ugrik be elsőre, rengeteg egyéb olyan cég van, amelyik a termékeivel az említett eszközök sikerét próbálja meglovagolni. Tökéletes példa erre az iHome, a kínálatuk jelentős részét teszik ki a különféle iPod-dokkolóval megtámogatott hangfalak, hangszórók, zenelejátszók, rádiók.

Az iP39 típusjelzésű eszközük egy igazi konyhai termék. A rajta található dokkoló képes kezelni a különféle hordozható Apple termékeket, legyen szó iPodról vagy iPhone-ról. Azaz miközben a felhasználó tölti a kütyüt, közben hallgathatja a rajta található zeneszámokat. Ilyenből már sokat lehetett látni, joggal merülhet fel a kérdés mindenkiben, hogy mitől különleges ez a modell. A fejlesztők néhány olyan kiegészítő szolgáltatással is megtámogatták, amelyet elsősorban az önjelölt Jamie Oliverek, Nigellák, Gordon Ramsay-k és Stahl Juditok értékelhetnek.

Kezdjük rögtön azzal, hogy állítólag az egész külső felület és a gombok is olyan anyagból készültek, amely könnyen és gyorsan tisztítható. Ezt biztos mindenki értékeli, aki egy boldogtalan pillanatában egy másodpercnél tovább tartó pillantást vetett konyhai rádiójára. Maga a dokkolórész egyébként letakarható egy fedőlap segítségével, így nem kell attól tartani, hogy ráfreccsen az olaj vagy beleszállingózik a liszt.

Található az eszközön két óra. Az egyik nyilván a pontos időt mutatja (ez bármikor szinkronizálható az iPhone belső órájával), a másik pedig időzítőként funkcionál, tehát jelez akkor, ha elméletileg megsült a hús vagy megfőtt a tészta.

Található rajta egy töltésre szolgáló USB port, azaz ennek segítségével minden olyan eszközt el lehet látni energiával, amelynek az akkumulátora USB-n keresztül tölthető. Az új modell kapott egy szabályozható fényerejű, nagyméretű LCD kijelzőt is, és jár hozzá egy távirányító is. A száz dollárba kerülő iP39 a gyártó saját fejlesztésű, állításuk szerint fenomenális hangminőséget produkáló technológiáját kapta. Ez könnyen lehet, hogy így van, de egy ilyen méretű (100 x 180 x 90  mm-es) eszköznél nem lehet erre mérget venni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • iHome

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés