Zenélő UFO a nagyszobában

Az iPodok és az iPhone-ok sikerét sok gyártó szeretné meglovagolni különféle kiegészítőivel, de ezek jó része sajnos a használhatatlan hulladék kategóriából is lefelé lógna ki. Szerencsére azért akadnak olyan komoly cégek, amelyek hangsúlyt fektetnek a termékkategória becsületének megmentésére.

Hirdetés

Itt van például rögtön a TEAC, aki már lerakott egy-két figyelemreméltó megoldást az asztalra, és a technikai specifikációk alapján az SR 100i Aurb sem kelt csalódást. Az igen különleges kialakítású készülék maximális kimeneti teljesítménye 2x50 watt, ami már bőven elég ahhoz, hogy átjöjjenek a szomszédok vöröslő fejjel üvöltözni. Található rajta egy integrált FM tuner, azaz kedvenc rádióműsorairól sem kell lemondania a felhasználónak.

TEAC SR100i Aurb
TEAC SR100i Aurb

Nem spórolták ki belőle a CD lejátszót sem, amit ráadásul igényesen elrejtettek. A termék képes a gyári lemezek mellett az írt, újraírt MP3, illetve WMA fájlokat tartalmazó korongok lejátszására is. Utóbbiakkal akkor sincs gond, ha egy pendrive-on tároljuk őket, mert az USB csatlakozónak köszönhetően a különféle perifériákon tárolt zenék kezelése is megoldott. Ezenkívül elhelyeztek rajta még egy AUX bemenetet is, a minél sokoldalúbb használat érdekében.

A készülék a dokkolón keresztül képes lejátszás közben is tölteni az Apple termékeket. Az új versenyző egy-két kiemelt kereskedőnél már kapható a tengerentúlon, és kemény 300 dollárt kell érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TEAC

Előzmények

Hirdetés