Vékony, mint egy konzol az MSI Vortex G25

A Computexen demózott, 2,5 literes számítógép hivatalos megjelenésére mostanáig kellett várni.

Az MSI Computexen kiállított termékei között bukkant fel a Vortex G25, egy vékony és kis méretű, 2,5 literes térfogattal rendelkező asztali PC, amelynek hivatalos megjelenéséről akkor a cégnél még nem tudtak mondani semmit. Azóta azért eltelt néhány hónap, és úgy látszik, hogy ezt azért munkával töltötték, a gép ugyanis hamarosan elérhetővé válik annak, aki egy konzolhoz hasonló méretű és formájú PC-vel szeretné felszerelni játéksarkát.


[+]

Az előlapra szerelt csatlakozósoron többek között Type-C (Thunderbolt 3-mal) és HDMI is található, az MSI pedig kifejezetten VR feladatokra is ajánlja ez a masinát. Ehhez illeszkedik a konfiguráció is, amely a computexes infóknak megfelelően hetedik generációs Core i7 processzort, GTX 1070-es grafikát, NVMe SSD-kből álló RAID tömböt és négy foglalatban összesen akár 64 GB-nyi memóriát is tartalmazhat. A házat könnyen szerelhetőre tervezték az esetleges bővítések miatt, a hűtés hangjáról azonban nincs információ, a vékony kivitel és az erős hardver kombinációja mindenesetre nem ígér néma működést.

Bár a hivatalos bejelentés megtörtént, a pontos érkezési dátum és az árak sem ismertek, de például a korábbi, csúcskategóriás Vortex masináknál 4000 dolláros árcédula is szerepelt, így valószínű, hogy a Vortex G25 sem lesz olcsó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés