Hama blog: uRage egér MMORPG-hez

Újabb gamer egérrel rukkolt elő a Hama játékosokat célzó almárkája, az uRage. A nemes egyszerűséggel uRage MMORPG-nek nevezett modell funkcióját nem kell sokat magyarázni; a csoportos tevékenységre koncentráló szerepjátékokhoz igazították, így aztán nem meglepő, hogy annyi gomb van rajta, mint három átlagos egéren összesen.

A jobb kézhez alakított eszköz hüvelykujjas részére nem kevesebb mint tizenkét gombot telepítettek, melyek funkciója természetesen programozható. Hullámos kialakításuk révén valószínűleg tapintással is egészen jól beazonosíthatóak.

Felső részén további hat gomb helyezkedik el, a bal fő gombjának külső peremére is került egy, a görgő mögöttiekkel pedig az érzékelő felbontása állítható négy lépésben. Az egér alján az Avago 4000 dpi-s optikai érzékelője található, a fő gombok alá pedig Omron mikrokapcsolókat forrasztottak. Testre szabható a súlya, ehhez nyolc kis nehezéket tehetünk gyomrába. A márkára jellemző, kék harisnyába bújtatott, USB csatlakozóban végződő vezetéken át 1000 Hz-es frekvencián kommunikál a számítógéppel.

A Hama uRage MMORPG egerének ajánlott fogyasztói ára 13 990 forint, de alaposan szétnézve a hazai hardverboltokban néhány ezressel olcsóbban is megtalálhatjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények