Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez a gif állat! Mint egy karácsonyfa!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ronroli
tag
Idézet a cikkből:
"a Media Markt standján megteheti, sőt jutányos áron akár meg is vásárolhatja"Ez a majd 11ezer lesz, vagy a netes tízezer alatti?
-
pruzsi
őstag
Nekem a lethality van nagyon tetszik.
-
hemaka
nagyúr
Maszekba 7599 Ft-ért tudok belőle venni, az annyira nem vészes ár, csak oldalt ne világítana a szerencsétlen.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Ha nem tud 16 millió színt megjeleníteni nem kell.
-
kovgab
tag
-
Dilikutya
félisten
"marcona, hangsúlyos élekkel határolt eszköz ... hiszen a gamer holmiknak egyszerűen ilyennek kell lenniük"
Ez egy nagy baromság. Egyszerűen kinéző cucc nem lehet játékos? Én pl. nem szeretem a nyakatekert formákat. Mint billentyűzet biztos jó, de a formája elég béna.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
d@minator
addikt
A világítást hol kell ezen bekapcsolni vagy magától bekapcsol? A Giga k8100-en sajnos hátul nem is értem miért kell kikapcsolni hiszen nem fehérek a betűk hanem szürkék így világítás nélkül alig látszódnak.
Billentyűk eltérő súlyozása van? Sajnos az enyémen emiatt gépelésnél mindig kimaradnak karakterek.
A hangerő billentyűkre itt sem futotta a megvilágításból de legalább nem érintős ezért könnyen kitapintható és jól szabályozható. Ez pozitív és az ára is meg a magyar kiosztás. -
kimista
aktív tag
van vkinek ilyen? lehet beruházok rá, ha van valami tapasztalat már róla
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
icon
senior tag
Reményeim szerint ma jutok hozzá egyhez... gyerkőceim biztos elszórakoznak a megvilágítás kapcsolgatásával, az oldalsó megvilágítást meg meglátom hogy mennyire zavar...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest