7,5 colos LCD-vel felszerelt prémium hangprojektorral újít a Loewe

Hirdetés

A Loewe talán az egyik utolsó, szórakoztatóelektronikai termékeket gyártó európai vállalat, mely minőségi megoldásokkal próbál helytállni az öldöklő piaci versenyben. A cégre jellemző, hogy nem száll be az árháborúba, sőt kifejezetten drága modelleket kínál, amelyek valóban a luxuskategóriát képviselik. Bár a konszern mostanában inkább tévéiről ismert, azért audiófronton is igen komoly múltra tekintenek vissza, hiszen például az első rádiókészüléket 1923-ban dobták piacra.

Loewe SoundVision
Loewe SoundVision

A most bejelentett hangprojektor tökéletesen illik a Loewe termékek sorába. A minimalista kialakítású, ezüst vagy fekete színű alumíniumházba a mérnökök hat hangsugárzót és két mélynyomót építettek. Bár ezek teljesítményéről a gyártó egyelőre nem szolgált hivatalos információval, az azért valószínűsíthető, hogy a hangzásvilágra nem lesz panasz. A kezelést az unikumnak számító 7,5 hüvelyk képátlójú, érintésérzékeny LCD kijelző teszi könnyűvé. Ezen keresztül természetesen a felhasználó összeállíthat lejátszási listát, válogathat az equalizer beállítások közül, sőt a beépített Wi-Finek köszönhetően a dalokról a világhálón keresztül további információk is lekérhetők. Ehhez a termék a saját fejlesztésű MusicDetector alkalmazást használja, ami arra is képes, hogy egyes részletek alapján belője az előadót.

Loewe SoundVision
Loewe SoundVision

A frontfelületen helyet kapott egy CD-lejátszó is, ám USB porton, illetve Apple dokkolón keresztül is eljuttathatók rá zeneszámok. Emellett a termék támogatja a Bluetooth adatátviteli technológiát, így ezen az úton is küldhetők rá dalok, és természetesen megoldott a vezeték nélküli fül- és fejhallgatók használata. A vállalat pontos információval egyelőre nem szolgált a termék áráról, ám amikor szeptemberben, az IFA kiállításon először szóba került a modell, akkor a cég munkatársai 1900 dolláros vételárról beszéltek. Ez biztos sokaknál kiüti majd a biztosítékot, dehát egy Loewe terméktől ez annyira nem meglepő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés