Hirdetés

Játékosokat célzó óriásmonitorral újít az LG

Az UltraGear 49GR85DC szó szerint körülveszi majd a felhasználót.

Az LG bejelentette az UltraGear 49GR85DC jelzésű kijelzőjét, amely a nem éppen átlagos igényeket kielégítő fejlesztések táborát gyarapítja. Már az 1000 mm-es (1000R) rádiuszú ívet használó 49 hüvelykes képátló is extrémnek számít, ráadásul 5120x1440 pixeles a natív felbontása, így kitalálható, hogy a képaránya 32:9. Az alapot – az LG-től szokatlan módon – VA panel adja, a frissítési frekvencia pedig maximum 240 Hz, amihez 1 ezredmásodperces válaszidő, 450 cd/m²-es tipikus fénysűrűség, illetve 2500:1 statikus kontrasztarány tartozik, továbbá lefedi a DCI-P3 színtér 95%-át is.


[+]

Az friss fejlesztés megfelel a VESA DisplayHDR 1000 követelményeinek, és megkapta az AMD FreeSync Premium Pro hitelesítést, vagyis a variálható frissítési frekvencia mellett a megfelelő HDR-es játékokban direkten képesek megjeleníteni a forrást biztosító rendszer oldalán számolt tone mapping eredményét.

A monitor rendelkezik két HDMI 2.1 és egy DisplayPort 1.4 interfésszel, az állványnak köszönhetően pedig dönthető és forgatható, emellett elérhető a pivot, továbbá a magassága is állítható, sőt, opcionálisan falra szerelhető a 100 x 100 mm-es VESA furatoknak hála.


[+]

Az USB HUB-ot is kínáló fejlesztés különlegessége a HDMI és DisplayPort aljzatokhoz tartozó fejhallgató erősítő, amely támogatja a DTS Headphones:X-et, így ezzel kompatibilis hangeszközök meghajthatók a monitoron keresztül.

Az LG UltraGear 49GR85DC szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára 1500 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés