Befutott Magyarországra is az LG falra is akasztható, 4K-s projektora

Fura kialakítású, 4K felbontású, HDR-es vetítő.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy az LG az idei évben egy különleges termékkel lép a projektorpiacra. A HU80KSW végre megérkezett Magyarországra, és a hivatalos bemutatón egy csomó részletet is megtudtunk a szerkezetről. A meglehetősen furcsa kialakítású, 16,5 cm széles és hosszú, 47 cm magas készülék súlya 6,7 kilogramm. Az objektívfedőn lévő tükörnek hála fektetve, lógatva, állítva vagy akár a falra akasztva is használható.

LG CineBeam HU80KG
LG CineBeam HU80KSW [+]

A DLP képalkotási technológiára épülő modell lézeres fényforrást használ, aminek üzemideje eléri a 20 000 órát. A maximális fényáram 2500 ANSI lumen, a legnagyobb kontrasztarány 150 000:1, továbbá a termék képes az 4K-s, azaz a 3840x2160 képpontos felbontás megjelenítésére. Az LG újdonsága a közepes vetítési távolságú modellek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy 110 centiméteres távolságból 40, 290 centiméterről 100, 430 centiméterről pedig 150 hüvelykes kép megteremtésére képes.


[+]

Rendelkezik két darab 7 wattos hangsugárzóval, ami azt jelenti, hogy mindenféle egyéb külső hangeszköz bevetése nélkül képes épkézláb hangminőség megteremtésére. A tervezők azért arra is odafigyeltek, hogy a Bluetooth révén vezeték nélkül is ki tudja lőni a hangokat a kompatibilis hangeszközökre. WebOS 3.5 okostévé rendszer fut rajta, és támogatja a Miracast technológiát, azaz képes a mobil eszközök képernyőjének tükrözésére. Természetesen rendelkezik beépített médialejátszóval, zajszintje pedig maximális fényerő mellett 30 dB.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés