Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Egyszerű és olcsó miditorony a Xigmatektől

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Glaive bal oldalán és elején edzett üveg oldallapokkal lett ellátva, árazása pedig igen kedvezőre sikeredett.

Hirdetés

A Xigmatek legújabb, Glaive névre hallgató terméke nem az innovatív megoldásai miatt lesz népszerű, azonban a microATX és ATX méretű alaplapokkal való kompatibilitástól is látszik, hogy az újdonsággal inkább a biztonságra mentek, és minél több felhasználót próbálnak vele elérni. A 380 x 205 x 450 milliméteres méretekkel rendelkező gépházat edzett üveg oldal- és előlappal próbálták feldobni. Előbbi nem a teljes oldalsó felületre terjed ki, a tápegységet magába foglaló alsó szekció már más anyaggal – valószínűleg acéllal – került elválasztásra a külvilágtól.

Xigmatek Glaive
Xigmatek Glaive [+]

A hátoldalon összesen hét, az alaplapra merőleges orientációjú bővítőhely sorakozik, itt lehetőséget kapunk egy 120 milliméteres radiátor vagy ventilátor felszerelésére is. A légáramlatokat további három darab, szintén 120 milliméteres légkavaró legyezgetheti, a tetőlapra pedig kettő 12 vagy 14 centis egység kerülhet. Utóbbi külső oldalán mágnessel rögzített – természetesen pofonegyszerűen eltávolítható – porszűrőt találunk, de itt találjuk a dupla 2.0 és egyedüli 3.0 verziójú USB csatlakozót, a különálló audio csatlakozókat, a bekapcsoló gombot és az újraindítás kapcsolóját is.

Xigmatek Glaive
Xigmatek Glaive [+]

Belülre legfeljebb 175 milliméteres CPU hűtő és 360 milliméteres grafikus kártyát pakolhatunk, meghajtókból pedig összesen négynek alakítottak ki helyet, ebből kettő 3,5 hüvelykes és a tápegység előtt, a maradék kettő pedig 2,5 hüvelykes és az alaplaptálca hátoldalán rögzíthető. Az elérhetőségről még nem közöltek információkat, a várható árazás 50 dollár körül alakul.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.