Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Kormányos topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Apple notebookok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- [Re:] [kisvakond111:] Szputnyik V - Egy 19 éves srác tapasztalatai
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [b0bcat:] Új videokártyák 100 ezer forintig 2021 tavaszán - lehet velük játszani?
Hozzászólok Aktív témák
-
ZnVjaw0K
tag
Én inkább azt a hírt várom hogy egyre olcsóbbak az akármilyen memóriák.
-
Taranti
senior tag
Elsőre rosszul olvastam a címet, azt hittem "Olcsóbb"-at látok, de másodikra már megnyugodtam, így továbbra sem kell pénzt kiadnom memóriára.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Killer01
őstag
Én ettől a mondattól könnyesre röhögtem magam,: "ráadásul a borda fölött átívelő híd növelte a hőleadás hatékonyságát."
-
Helyesen a cím. Gyorsulnak és drágulnak a fegyverről mintázott Apacer memóriák.
Mondjuk a 3466 -os a 82.000 körüli árával,nem rossz. De a 3600 -ért nem adnék 122.000 forint -ot.
[ Szerkesztve ]
Amikor feszülő hólyagomból távozott a pisa, arcomra ült ki Mona Lisa mosolya!
-
aquark
tag
Ennyiért már az eredeti fegyvert is meg lehet kapni, nem csak az utánzatot...
-
htc07
addikt
sokk bányász felvásárolja a ramokat azért nem lesz olcsóbb
-
Gdi
senior tag
Ja a fém is ezért fogy el, a sok hűtőborda miatt.
...hamarosan az autók is drágulnak majd ezért, mert a bányászramok miatt azokból a fémekből is hiány lesz amiből a karosszériát csinálják.''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
Akelaman
csendes tag
Inkàbb egy m134 minigun, azzal nyomta Arnold is.
Msi gt62vr 6re
-
MineFox54
őstag
Nagyon gáz ez a design...
vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.
-
Ezzel kell kérem az iskolákban lövöldözni is az USAkoknak?
Vagy ezt adjak a tanároknak, mert ugye jó nagy szám van rajta.,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
Tidus
őstag
Eddig sem volt Apacer ram-om, ezután sem lesz.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Nekem van átívelő híd, attól Platinum!
Nem is tudtam eddig, hogy milyen menő vagyok!
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, Zotac 2080Ti AMP! Extreme, Xonar DX, Asus VG279QM, HyperX Cloud, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
prmcsk
addikt
Hát igen...Az a sok mocsok bányász a rigenkénti 4GB ramigénnyel úggy feltoszta a ramok árát, hogy a telefonokban már szinte alap 32-64GB is drágán kell adni...
A sok szemét telefonos...
Azt se tudom, hogy az SSD mifasztól van még mindig az egekben ? Nincs benne fogaskerék és abból is csak egyet lehet tenni rigenként, de tízből talán egyben van, mert simán elfutnak egy mezei 3k-s öreg sata vinyóval.
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
hommeros
őstag
Nincs rajta LED. Eléggé 2017 ez.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Psychopeti
senior tag
Jönnek az egyre gyorsabb és gyorsabb memóriák...
Gondolom ettől pár ezred másodperccel hamarabb tölt be a játék vagy egy program? Vagy ez csak a tuningosoknak kell és nekik csinálják?Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
KO.zmahov
tag
Inkább szilíciumot kéne bányászni bitcoin helyett...
-
uswexco
csendes tag
Fegyver alakú RAM -> Most már ezekkel is lehet FPS game -t játszani.
. Be**arok, hogy milyen h*lyeségekkel próbálják a népet megetetni. Inkább csinálják azt meg, hogy elérhető áron legyenek kaphatóak.
[ Szerkesztve ]
-
Stan648
tag
Ezeket majd újra kell tárazni?
3800XT; Asus X570; G.Skill 2x8GB 3200Mhz; Sapphire 5700 XT Pulse; SSD: 970 EVO 500GB & 850 EVO 250GB; HDD: 250GB, 640GB; Táp: ZM650-EBT ; Ház: CM Silencio 650; MSI MAG341CQ
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
Erről max egy ilyen metal gear solid jut eszembe
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
Hozzászólok Aktív témák
ph A COMMANDO sorozatú új DDR4-es modulok megőrizték a lassabb verziók összes jó tulajdonságát.
- Politika
- [Re:] Fatális balesetet szenvedett egy állítólag Autopilotot használó Tesla
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- [Re:] harman kardon avr 355 nagy vas gyönyörű 80k
- [Re:] Sok gyártó hozza idén a kijelző alatti kamerát
- Azonnali fotós kérdések órája
- BMW topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest