- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karolac
csendes tag
Kicsit olcsóbb mint az írt ár... https://www.porsche-design.com/de/en/porsche-design-shop/shop/electronics/sound/speaker/p9160-porsche-design-soundbar-pdb90/?variationCode=4056487030777 GPB esetében is csak 880 £
Mérete meg kimaradt: 1200x210x80 azaz a polc szerepét is betöltheti[ Szerkesztve ]
-
veterán
Itt egy újabb használhatatlan soundbar jó drágán.
duree54
-
kakuk.tamas
addikt
A Lidlbe vettem 22ezerért “soundbart”. Arra, hogy a tv recsegőjét kiváltsa, tökéletes.
A maradék 430ezerből meg elmegyek 150szer moziba, ha olyan hangot akarok film alatt…
Igazából nem értem, hogy ezeknek mi értelme van.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
Biztos van, akinek meg inkább a PDB90 tetszik (és mellette éppúgy elmegy moziba ha el akar, mert ezek nem egymást kizáró dolgok).
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
senior tag
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
Van, akinek odahaza van mozija, mert nem akar másokkal együtt... ezek közül akiknek tetszik, nekik készült.
Ezt, hogy minek mi értelme van... biztos ismered a mondást, hogy amíg lósz*r van, veréb is van. Na, ezek pont ilyenek.
A felsőkategóriás termékeknek mi értelme van? Első körben pénztermelő, mert akinek van rá, az meg fogja venni az elsőként itt bemutatásra kerülő újdonságokat. Utána a megjelent technika idővel leszivárog a belépőszintig. Ekkor már kábé "semmi értelme", mert minden cuccba bekerült.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
veterán
-
kakuk.tamas
addikt
Akinek otthon van mozija, az normális erősítőt vesz 6-8 hangfalat, meg 2 mélynyomót. (Minimum)
A többieknek van ez, akik elhívják a barátaikat, de ennek a tetejére rárakják az árcédulát, hogy lássák, erre is futja.
És szerintem ha körbenéznénk a piacon, találnánk ilyen (ha nem jobb) specifikációval hangprojektort, olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
tasiadam
veterán
A PD ujra csinalt egy nonszensz termeket. Oke, ertem, akinek van 2 meteres OLED es a minimal stilust kepviseli az nem fog egy mozit berakni a TV ele, hanem a design a jo. De pl a PD telefont nem ertem, PD tablet es egyeb elektronikai dolgokat, meg a PD vizipipat se. Ettol fuggetlenul a home dekor es a ruhajukra nem mondanek nemet esszeru keretek kozott, de ez kene a halalnak.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
zetor2000
senior tag
válasz kakuk.tamas #8 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy amíg lósz*r van, veréb is akad.
Gondolom azért, hogy a PDnél gondolkodtak egy kicsit, és némi - na nem sok - piacfelmérést is végeztek, mert azért csak drága (ha máshogy nem, időben) legyártani egy ilyet, megtervezni meg pláne, csak úgy saját hóbortból. Azaz lehet, hogy ismerik a piacukat, hogy egy ilyet is elkövettek.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen