Felsőházba szánt hangprojektoros szettel rukkol elő az LG

A 9.1.5 csatornás LG S95QR nagy teljesítményű megoldás, és egyben az első olyan modell, amely öt darab, felfelé állított hangszóróval rendelkezik.

Hirdetés

Az LG az elmúlt másfél évtizedben komoly pozíciókat épített ki az otthoni hangrendszerek szegmensében, és a vállalat a jelek szerint továbbra sem lassít a tempón. A cég ugyanis bejelentette, hogy egy új, prémium kategóriás soundbar szettel lép színre.


[+]

Ez az LG S95QR, amelynél a hangprojektor tölti be a központi egység szerepét, és ez az első olyan modellje a vállalatnak, amely három darab felfelé állított hangszóróval is rendelkezik. A soundbar mellett a szett része egy dedikált, vezeték nélkül csatlakozó mélynyomó, illetve két, felfelé állított hangszórókkal megtámogatott, szintén vezeték nélküli szatellit hangfal.

Ennek köszönhetően az LG S95QR egy 9.1.5 csatornás szett, amely a vállalat állítása szerint minden korábbinál hitelesebben képes megteremteni a térhatású hangzást, és az objektumalapú surround formátumok kezelését is támogatja. Természetesen rendelkezik beépített Wi-Fivel, integrálható egy okosotthon rendszerbe, különféle netes alkalmazások közvetlen elérését is biztosítja, illetve támogatja az Amazon Alexa és Google Assistant személyi asszisztensek használatát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés