Gameresítette egyik vezeték nélküli fejhallgatóját a Bang & Olufsen

Az eredetileg csak Bluetooth kapcsolattal rendelkező Beoplay Portal többek közt nagyobb akkumulátort és egy USB-s vevőegységet is kapott.

A Bang & Olufsen még tavaly márciusban rántotta le a leplet Beoplay Portal névre keresztelt vezeték nélküli fejhallgatójáról, az eredeti modell viszont kizárólag Bluetooth kapcsolati módot kínált, amely bár csatlakoztatható volt konzolokra és számítógépekre is, a technológia a viszonylag magas késleltetés miatt nem épp a legalkalmasabb a játékosok számára.


[+]

A fejhallgató most átesett egy ráncfelvarráson, az új modell pedig kétféle, Xboxhoz és Playstationhöz, illetve PC-hez használható változatban lesz elérhető. Mindkét verzió támogatja a Bluetooth 5.1-et, a dobozban megtalálható, 1,25 m hosszú jack kábelnek köszönhetően pedig a vezetékes használat is megoldott. Fontos eltérés azonban a két modellnél, hogy míg az xboxos verzió az Xbox Wireless Connect technológiának köszönhetően önmagában is összeköthető vezeték nélkül kedvenc konzolunkkal, addig a másik kiadásnál már a csomag részét képezi egy USB-C csatlakozós, 2,4 GHz-es frekvencián működő vezeték nélküli vevőegység is, ennek csatlakoztatására mindenképp szükségünk lesz, ha wireless módon használnánk új fülesünket.


[+]

A 40 milliméteres driverek, az őket kívülről fedő, érintésérzékeny alumínium lemezek, és a báránybőr, illetve szövet borítású, memóriahabos párnák használatán a gyártó nem változtatott, több újítás viszont bekerült annak érdekében, hogy a termék a játékosok számára is kívánatos legyen. A fejhallgató a Dolby Atmos for Headphones virtuális térhangzás mellett támogatja még az aptX Adaptive sztenderdet is, amely többek közt a bitráta adaptív változtatásával próbálja alacsonyan tartani a késleltetést. Flexibilis, a házból kinyúló mikrofon szerencsére nem került az eszközre, ehelyett több, beépített mikrofont használ az új Beoplay Portal, ezek hangját egy új algoritmus úgy keveri, mintha hangunk rögzítése közvetlenül az arcunk előtt történne. Változott még az aktív zajszűrés is, amellyel kapcsolatban érdemes megemlítenünk az Own Voice módot is, ami aktiválás után saját hangunkat átengedi a zajszűrésen, így nem érezzük majd úgy, hogy hangosabban kellene beszélnünk, mert a fülpárnák miatt halknak halljuk saját hangokat, továbbá javult a beépített akkumulátor üzemideje is, a PlayStationös változat 42, míg az xboxos verzió 24 órás maximum üzemidőre képes.


[+]

A 279 grammos, fekete, szürke és sötétkék színben elérhető Bang & Olufsen Beoplay Portal már elérhető a vásárlók számára, Európában 499 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés