MSI Immerse GH50: gamer headset nem csak játékra

Megnéztük, hogy mit tud a LED-ekkel felturbózott, USB csatlakozós, mikrofonos fejhallgató.

MSI Immerse GH50

Nem az MSI az első cég, akinek a neve eszünkbe jut a fejhallgatókról, pedig a vállalat kínálatában jó ideje megtalálhatóak ezek az eszközök. Az alapvetően IT megoldásokra fókuszáló cég persze nem tudja megtagadni önmagát, így elsősorban játékosoknak szánt, mikrofonos gamer headseteket kínálnak. Ezek egyike az MSI Immerse GH50, amit teszteltünk.

MSI Immerse GH50
MSI Immerse GH50 [+]

Dizájn

Vannak gamer headsetek, amelyek a különféle díszítőelemek vagy a színálasztás miatt ízléstelenül bazárinak néznek ki, de szerencsére az MSI Immerse GH50 esetében nem tolták túl a biciklit a dizájnerek. A fejpánt rozsdamentes acélból készült, a burkolat viszont műanyag, ami azonnal érződik, ahogy az ember a kezébe veszi a terméket. A nagyméretű, fület körülölelő hangszóróházak elfordíthatóak és fel-le tologathatóak a fejpánton, így kényelmesen használhatják kisebb és nagyobb fejméretű emberek is.


A headset összehajtható a könnyebb szállítás érdekében [+]

A hangszóróházak külső felére egyedüli díszítésként a cég logójában szereplő sárkány került, RGB LED-es megvilágítással. Ez a világítás meglepően ízléses, de aki nem igényli, az természetesen ki is kapcsolhatja. Ehhez egyébként telepíteni kell az MSI Dragon Center nevű appot, amiben beállítható a szín, illetve hogy egyenletesen világítsanak, pulzáljanak vagy zene ütemére villogjanak a fénykibocsátó diódák. Az MSI Immerse GH50 dobozában használati utasítást, sárkánymintás hordtáskát, valamint egy 3,5 mm-es jackben végződő mikrofont lelhetünk fel, viszont tartalék fülpárna sajnos nincs.

[+]

Főbb paraméterek
MSI Immerse GH50 headset
Kialakítás zárt, over-ear
Hangszóró dinamikus, 40 mm
Frekvenciaátvitel 20 - 20 000 Hz
Impedancia 32 ohm
Érzékenység 109 dB ± 3 dB
Teljesítmény n. a.
Kábel hossza 220 cm
Súly 300 gramm
Csatlakozó USB
Tartozékok használati utasítás, hordtok
Extrák elforgatható hangszóróház, levehető mikrofon, szoftveres vezérlés, LED-ek
Gyártó honlapja www.msi.com
Termék honlapja MSI Immerse GH50
Fogyasztói ár 28 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés