Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
- CES 2023: Intellel és AMD-vel is érkeznek az új TUF notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
"LED-eknek köszönhetően egyetlen mozdulattal figyelemfelkeltővé varázsolható"
Anya nézd, hogy világít!! Néééézd!! Dejóó!
Annyira nem értem ezt a ledes témát.
Érdekes egyébként, hogy konzolos topikokban meg mindenki kikapcsolná a kontrolleren a kis világító fényeket, meg a konzolokon is. PC-n meg még RGB-s egérpad is van..Homo Ludens
-
Victorio
aktív tag
Öööö, izé, egy fülhallgatónál a zene ütemére RGB színekben villogó sárkány az a "nem tolták túl a dizájnerek" kategória? Akkor mi lenne a túltolták? Ha csapkodó bőrszárnyak is lennének rajta?
Az állatkertben azt, hogy "Az állatok etetése tilos!" soha nem az állatok írják ki.
-
KaitouP
veterán
Ebben az ársávban ott vannak a néha Kingston HyperX fülesei, sokkal ízlésesebb megjelenéssel, a hangszóróházakat tartó fém pánttal, ami elég kritikus pontja szokott lenni a töréseknek, ha műanyag. Egy jó 10K-val olcsóbban jobb ajánlat lenne.
Monster Hunter Rise teszt (PS5): https://playstationcommunity.hu/monster-hunter-rise-ps5-ps4/
-
Tudom bizonyítani, nálam 3 éve szolgál egy Cloud II, bombajó hangja van, csak a bőr kopott a szivacsokról a gyakori használattól, de ezeket is lehet cserélni rajta.
Ez az MSI füles pedig nekem túl csicsás. Minden bizonnyal az RGB teszi ki az összeg nagy részét, és nem a műanyag váz.So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse. - Én vagyok a Hegylakó, és van egy Hegyi Trollunk, aki a hegyen szaladgál.
-
Busterftw
addikt
Nekem is az volt, de en pl a bort egybol kicsereltem a szovet parnara. (ami jar hozza)
A mikrofonnal viszont nem voltam megelegedve hosszutavon es beinvesztaltam egy Steelseries Arctis 7-re
Cloud II abban az arsavban kivalo, ra masfel evre kb 80%-os aron adtam el, mert hibatlan volt kulsore is. -
KaitouP
veterán
-
A mikrofonja az soso kategória, hívásokhoz elegendő.
Még annyi a gond, hogy a gumírozott műanyag részek egy idő után elkezdenek ragadni, nálam is előjött a betegség, de ez csak azon részek megfogásakor okozhat gondot.[ Szerkesztve ]
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse. - Én vagyok a Hegylakó, és van egy Hegyi Trollunk, aki a hegyen szaladgál.
-
-
Szeleya
tag
Ebben az ársávban, ahogy már írták ott a hyperx. Vagy az èn buzèriám, a a Corsair. Abból is a hs60 pro
-
KaitouP
veterán
Szintúgy, 2017 óta használom a Cloud Alpha-mat. A gumi borítás minősége romlott már rajta, imádja szedni a port, ezáltal nehezebb takarítani is, de egyébként meg teljesen patika állapotban van.
Monster Hunter Rise teszt (PS5): https://playstationcommunity.hu/monster-hunter-rise-ps5-ps4/
-
Az összes ilyen "gémer" headset legfőbb problémája, hogy csapnivaló pocsék a mikrofonjuk. Doboz hangon szól az ember hangja azokkal. Borzalom.
Mindörökké 3Dfx!
-
KaitouP
veterán
válasz
Cingáriusz #14 üzenetére
Na ezt pont nem mondanám el az említett HyperX termékekről. Arra, amire valóak, kiválóan teljesít. Stúdióhangzást meg egyiktől se várjon az ember, arra ott vannak a komolyabb, egyedülálló mikrofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megnéztük, hogy mit tud a LED-ekkel felturbózott, USB csatlakozós, mikrofonos fejhallgató.
- Már tízévesen „tiktokoznak” a gyerekek
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Battlefield 2042
- Gamer–kézikönyvet ad a szülőknek az NMHH
- Synology NAS
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- X1 Nano Gen1 13" QHD IPS i7-1160G7 Iris Xe G7 16GB 512GB ujjlolv WIFI 6 Thunderbolt 4 946g gar
- Samsung UHD Monitor 28"
- MacBook Pro 2017 i5/16GB/256GB HU bill.
- Használt Kingston Hyperx Fury DDR3 1333Mhz 2x4Gb
- G.Skill I Micron I Samsung I Kingston I Kingmax I Corsair I SK Hynix I 1 - 16 GB I 1066 - 2133Mhz
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest