Elég jól néz ki 5 átlátszó OLED tv egy tévéstúdióban

A dél-koreai MBC műsorszolgáltató állított csatasorba öt ilyen különleges megjelenítőt a választási műsorához.

Mi is többször írtunk már átlátszó "tévékről", amelyeket nem a hagyományos otthoni modell kiváltására, hanem inkább professzionális, üzleti felhasználóknak szánnak a gyártók. Az LG az egyik legnagyobb támogatója az ilyen jellegű eszközöknek, hiszen a konszern a múltban is több ilyen készülékkel állt elő.

Ezek közül néhányat mi is megnézhettünk élőben, de csak különféle kiállításokon, tehát természetes élőhelyükön még nem volt erre alkalmunk nagyon. Most viszont az MBC nevű dél-koreai műsorszolgáltató jóvoltából ez is megvalósult. A cég ugyanis az ország lezajló választásokat elemző műsorában öt ilyen terméket állított csatasorba a stúdióban. Ez látható ezen a rövid kis videón, aminek alapján azt mondhatjuk, hogy egészen remekül integrálhatóak az átlátszó tévék ilyen környezetbe, és igazából nagyon jól néznek ki.

Az alkalmazott, érintésérzékeny modellek átlátszósága 38 százalék, a maximális fénysűsűrégük 400 cd/m² és az NTSC színtér 120 százalékának lefedését szavatolják. Ebből is látszik, hogy nem a hagyományos televíziók ellenfelének szánják őket, hiszen azokkal a képminőség tekintetében nem versenyezhetnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés