Fehér színben is elérhetők a Cooler Master SK szériás billentyűzetei

Az SK630 és SK650 modellekből készült White verziók csak limitált példányszámban lesznek elérhetők.

Nemrég számoltunk be róla, hogy újabb taggal bővül a Cooler Master SK szériája, ahova a gyártó alacsony profilú mechanikus kapcsolókkal szerelt billentyűzetei tartoznak. Most ismét friss modelleket köszönthetünk, még ha nem is beszélünk teljesen új fejlesztésről.

SK630 White
SK630 White [+]

Az SK630 és SK650 billentyűzetek már hónapok óta piacon vannak, az elérhető színek listája azonban idáig csak a feketét tartalmazta. A most piacra dobott SK630 White és SK650 White verzióknak köszönhetően ez megváltozott, ám érdemes sietni, hiszen az újdonságok csak limitált példányszámban lesznek elérhetők. A fehér variánsok minden egyéb szempontból megegyeznek az alap kiadással, ennek megfelelően két, Cherry MX Low Profile switcheket használó klaviatúráról beszélünk, méghozzá egy teljes kiosztású és egy TKL, vagyis numerikus pad nélküli kivitelű példányról.


[+]

A mai trendeknek megfelelően nem maradhatott le a gombonként szabályozható RGB háttérvilágítás, a szintén egyedileg konfigurálható makrózási lehetőségek, illetve a játékosok számára érdekes Windows Lock funkció sem. Az SK630 White és SK650 White a fekete kiadással megegyező áron, 140 és 160 dolláros ár kifizetése után vihető haza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés