Kompakt mechanikus klaviatúra Cooler Master módra

A tajvani multi slim profilú újonca háromfajta kapcsolóval és két színösszeállításban indul harcba a vásárlók kegyeiért.

A Cooler Master legfrissebb, 60 százalékos, lebegő dizájnú billentyűzete az SK620-as típusjelet viseli, és a Bluetooth-os SK622 vezetékes verziójaként mutatkozik be. Az alacsony profilú megoldás TTC Red (lineáris), TTC Blue (kattogós/taktilis) és TTC Brown (halk/taktilis) kapcsolókkal választható, és szerencsére a kupakok sem laposak. A fedőlap természetesen szálcsiszolt alumíniumból van.

[+]

A médiavezérlők és egyéb funkciók a jól megszokott módon, az Fn + [gomb] kombinációkkal érhetők el, és persze a gombonként címezhető, 17+1 effektet tudó RGB fényeket sem hagyták ki a receptből. A dőlésszög két szinten szabályozható, és az elcsúszkálást megakadályozandó gumitalpak figyelnek az eszköz alján, illetve kihajtható talpain.

[+]

Az 1,8 méter hosszúságú és leválasztható USB Type-C/Type-A kábel fonott kivitelt kapott, a polling rate 1000 Hz, s bár a szoftveres hátországot a gyártó MasterPlus+ applikációja adja, számos dolgot Plug and Play is beállíthatunk. A 2 éves garanciával értékesített, szürke/fekete (Space Gray) és ezüst/fehér (Silver White) színekben kapható, NKRO-s tasztatúra árát 90 dollárra lőtték be.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés