Játékosoknak szánt fülbedugós headsetek jönnek a Cooler Mastertől

Kicsi a bors, de (egész) erős? Az ár megfizethető, így hamarosan kiderül.

A Cooler Master újdonságai az MH703 és MH710 névre hallgatnak, és 10 mm-es Neodymium hangszórókkal igyekeznek Hi-Fi-re emlékeztető hangzást biztosítani, miközben a többféle mérettel és formával rendelkező füldugóiknak hála szinte mindenki megtalálhatja a számára kényelmes viseletet. Az MH710-est felszerelték a Focus FX 2.0 technológiával, így egy gombnyomással filmezés közben például kitisztíthatjuk egy kicsit a hangot és kiemelhetjük a basszust, míg játékban izolálhatjuk a közép- és magas tartományt a lépészajok hatékonyabb észlelésének érdekében.


[+]

A kis fülesek 14,5, valamint 16,7 grammot nyomnak, 20 és 20 000 Hz közötti frekvenciatartománnyal bírnak, 16 Ohm impedancia mellett. 100-10 000 Hz-es mikrofonjaik jel-zaj aránya 58 dB, érzékenységük (1000 Hz-en) -42 ± 4dB. A headsetek szövetburkolatú kábeleik végén fityegő 3,5 mm-es jack csatlakozóknak köszönhetően működésre bírhatók PC-vel, PlayStation 4-gyel, Xbox One-nal és a legtöbb mobil eszközzel egyaránt.


[+]

Ha minden igaz, a vállalat friss headsetjei február 20-án kerülnek kereskedelmi forgalomba, 40, illetve 60 eurós árcédula kíséretében, két év garanciával megtámogatva - bár a díjszabás régiónként változhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés