Hirdetés

Bemutatkozott az Antec DP501 fehér változata

A tavasszal bejelentett fekete szín mellett most már fehérben is elérhető az Antec egyszerű miditornya.

Az Antec még idén tavasszal mutatta be a DP501 névre keresztelt toronyházát, amely akkor még csak fekete színben volt elérhető, most azonban hamarosan érkezik a fehér verzió is, persze némi felár ellenében.


[+]

Az üresen 5,57 kg tömegű, 484 x 443 x 21 milliméteres miditorony legfeljebb ATX méretű alaplapok beszerelését teszi lehetővé maximum 7 darab bővítőkártya társaságában. Ezek hosszát 360 milliméterben maximalizálták, míg a processzorra szerelt hűtők magassága 165 milliméter lehet. Adattárolókat a tápegység számára leválasztott kamrába és az alaplaptálca hátoldalára is rögzíthetünk, előbbi helyre két darab 3,5 hüvelykes darab fér, utóbbi pedig négy darab 2,5 hüvelykes példány rögzítésére ad lehetőséget. Az edzett üvegből készült oldallap szabad rálátást biztosít a beltér megcsodálására, ezt sötétben a hátulra beszerelt 120 milliméteres, fehér LED-ekkel megpakolt ventilátor segíti. Az előlap mögé is került a 120-as légkavarókból három darab, ezekre azonban sajnos már nem jutott fényforrás. Igény esetén tovább bővíthetjük a rendszert két darab 120 vagy 140 milliméteres ventilátorral a tetőlemez alatt, de természetesen radiátorok számára is hagytak helyet, előre 360, fent 280, hátul pedig 120 milliméteres maximális hosszúságig.

A beépített ventilátor, valamint az előlapra és a tápegység kamrája fölé szerelt LED szalagok fényét egy 6 portos RGB kontroller segítségével vezérelhetjük, az alaplapra történő csatlakoztatás után akár annak szoftveréből is, amennyiben az I/O panelen a bekapcsoló- és reset gomb, valamint a két-két 3,5 milliméteres jack és USB 3.0 csatlakozó melletti vezérlőgomb által nyújtotta lehetőségek nem lennének elegek.

Az Antec DP501 fehér kiadása hamarosan rendelhető lesz a nagyobb webáruházakból 85 dolláros áron, amely 15 dolláros felárat jelent a fekete verzióhoz képest.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés