Hirdetés

Üveggel teli, mégis ízléses lett az Antec új miditornya

Bár az NX1000 elöl és kétoldalt is áttetsző borítást kapott, mégis látszik rajta, hogy gondolkodtak a dizájnon.

Az Antec bemutatta legújabb toronyházát az NX1000 személyében, amely annak ellenére, hogy szinte minden oldalról üveggel lett beborítva, nem simul bele a többi, acélból és üvegből épült házak sorába. Az előlap és a két oldallap nem nyújt teljes átlátszóságot, de a sötétítés még jól is áll neki, erre pedig rátesz egy lapáttal a világító Antec logó is a ház elején.


[+]

Az újdonság 490 x 480 x 245 milliméteres kiterjedéssel és 9,5 kilogrammos tömeggel büszkélkedhet, a két kamrára osztott beltér felső szekciójába pedig legfeljebb ATX méretű alaplapokat szerelhetünk, maximum 180 mm magas processzorhűtővel és 370 mm hosszú grafikus kártyával kiegészítve. Az akár 210 mm hosszú tápegység helye az acél fedlappal leválasztott alsó kamrában van, két 3,5 hüvelykes adattárolókat fogadó fiók társaságában, az alaplaptálca hátoldalára pedig további két adattárolót rögzíthetünk a kisebbik méretkategóriából. Szerencsére az alaplap mögötti kábelmenedzsmentre is gondoltak a mérnökök, a mellékelt acéllemezzel könnyedén elrejthetjük a vezetékeket a füstüveg ablakon keresztül kíváncsiskodók szeme elől. Az I/O panelen két-két USB 3.0 és 3,5 milliméteres jack csatlakozó sorakozik a bekapcsoló, a világításvezérlő, valamint a reset gomb mellett.


[+]

A rendszer hűtését gyári állapotban egyetlen 120 milliméteres, ARGB LED-ekkel telepakolt ventilátor végzi, amely egy hatportos RGB kontrollerre van rákötve. Az arzenált tovább bővíthetjük további két, illetve három darab légkavaróval a tetőlap alatt, valamint az előlap mögött, de radiátorok beszerelésére is van lehetőség, maximum 360 milliméteres hosszúságig.


[+]

Az Antec NX1000 már rendelhető több webáruházában, vételára 90 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés