Hirdetés

Aszimmetrikus házcsodák az Azza fémjelzésével

A gyártó ezúttal sem volt híján az ötleteknek, hogy miképp lehetne feldobni az egyszerű dobozház koncepcióját.

A szokatlan tervezésű géplakjairól ismert Azza két újabb, edzett üvegből nem szűkölködő házzal gyarapította portfólióját, amelyeket korábban már megvillantott.


[+]

A Sanctum (CSAZ-810) névre keresztelt, kétkamrás konstrukció 475 mm magas, 356 mm széles, illetve 455 mm mély, és 7 bővítőhelyes, négy oldalról ablakos belterében E-ATX-es alaplapok is elférnek a horizontálisan fektetett tálcán. Míg a processzorhűtők 190 mm-es magasságig, addig a videokártyák 400 mm-es hosszúságig támogatottak, és 2,5, valamint 3,5 hüvelykes háttértárolókból legfeljebb kettő-kettő fér el az üresen 13,3 kilogrammos modellben.


[+]

Alkatrészeinkre hét ventilátor fújhatja a friss levegőt (négy 120 mm-es, PWM-es LFO-4312D ARGB szélhajtó benne van a csomagban), amik közül az elöl szolgálatot teljesítő darabok meg vannak döntve, de a vizezés hívei sem rekednek a körön kívül, ugyanis oldalt egy 360 mm-es ventilátor felfogatásának lehetősége biztosított.

[+]

A 2 mm vastag, CNC-zett alumíniumból lévő alsó kamrát, a hátsó részt és a jobb oldali panelt gazdagon ellátták szellőzést segítő perforációkkal, miközben a front alján megülő I/O szigeten egy USB Type-C, plusz két USB 3.2 Gen1 Type-A kapu állomásozik a dupla 3,5 mm-es jack társaságában. A vételár felett egyelőre kérdőjel lebeg.


[+]

A Mesaként (CSAZ-811) listázott, 370 dolláros megoldás még inkább formabontó külsővel rendelkezik, amelynek formáját jéghegyek ihlették a brosúra szerint.


[+]

A szintén 7 bővítőhelyes, ATX-es típus 494 mm magas, 489 mm széles, továbbá 539 mm mély, és acélváza 1-1,5, légzőnyílásokban bővelkedő alumíniumelemei pedig 3 mm-es vastagságúak. A CPU-hűtőnk 140 mm magasra, grafikus vezérlőnk meg 380 mm hosszúra nőhet, és 2,5/3,5 hüvelykes meghajtóból maximum négy/kettő fér el odabenn.

[+]

A beépíthető radiátorok száma, illetőleg az előlapi kivezetések konfigurációja megegyezik a fentebb taglalt márkatárséval, azonban a hadrendbe állítható, 120 mm-es légkavarók mennyisége négy, és ezekből egy ugyanolyat tartozékként megkapunk, mint a Sanctum esetén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Azza

Előzmények

Hirdetés