- Vélemény: tényleg válság elé néz a gaming piac?
- Threadripper Pro 5995WX-szel döntötték meg az eddigi Cinebench R23 rekordot
- Sajátos lapátkialakítású ventilátorokat mutatott be az ADATA XPG brandje
- Rossz idők jönnek az NVIDIÁ-ra, de nekünk még jó lehet
- 13,6 literes térfogatú munkaállomást villantott a Shuttle
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- [Re:] Rossz idők jönnek az NVIDIÁ-ra, de nekünk még jó lehet
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- [Re:] Sajátos lapátkialakítású ventilátorokat mutatott be az ADATA XPG brandje
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magoold
veterán
Végre valami új a nap alatt,ez tetszik!
Nem veszek semmit! Kérlek ne hívj és ne szemeteld tele a postaládámat!
-
törölt tag
Fázis-váltós hűtéssel exta-odabaszós módon nézne ki, amikor üzemel,
de így sem rossz. -
Viktor77
félisten
Ámon és Amon nem ugyanaz.
-
tserrof77
senior tag
Mindig is tetszettek a sorból kilógó, extravagáns házak. Szívesen építenék gépet ilyenbe magamnak, de ilyen árcédulával...
Igen, tudom. Ami egyedi, annak az ára is az...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Jesus_Shaves
tag
- Jonsbo zárt előlapot rak egy minden szempontból jobban elrendezett házra: mindenki fel van háborodva, ez a ház kuka!
- AZZA elkészíti a történelem legrosszabb elrendezésű gépházát: mindenki csorgatja a nyálát. -
pepeno1
tag
Legkisebb térfogathoz a legnagyobb felület. Reméljük, hogy ebből egy, a téglatesteknél, jobb hűthetőség származik.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
Te viszont itt (ahová a listádban szereplő link mutat) görgess le a "Története és kultusza" részig. : >
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
exedoc
senior tag
Hátt ez a cím...dikk
De tetszik.
-
Jesus_Shaves
tag
-
GodGamer5
addikt
Szuper ez a ház, csak az ára lett túltolva.
"Hamarosan a hiányból is hiány lesz..."
-
Akula
őstag
Meseszép!
De nehezen tudnám rajta pihentetni a lábam. Maradok a Z800-as doboznál. -
hemaka
nagyúr
Jol nez ki, kene csak nem ennyiert.
-
Duree
veterán
Ez remek gondolat,nagyon jól néz ki, el is fogadnám de meglátva az árát messzire szaladtam el, nem kicsit hanem nagyon drága.
duree54
-
Amúgy én is szívesebben írtam volna Amont, de mátyár lapcsalád vagyunk. Viszont ne aggódj, nincs az az Isten, hogy egy japán nevet rōmaji helyett magyar fAnAtikus átírással körmöljek le, mert az tényleg egy ízléstelen vicc.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Tetszik. Nem sírok az ár miatt mert egyedi ugye
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Jesus_Shaves #13 üzenetére
Mit számít az üveg hővezetési tényezője? Nem mintha azzal akarnák elvezetni a hőt.
Hogy lesz negatív nyomásod egy ventitől ami felülről a ház belseje felé tolja a levegőt?Aki hülye, haljon meg!
-
batyuska100
senior tag
Jól néz ki, ennyit én személy szerint nem költenék gépházra, ha a pénztárcám engedné akkor biztos vennék egyet.
-
FastFox66
kezdő
Szerintem szép kis ház
Ha próbálkozol nem vesztesz, ha nem próbálod nem nyerhetsz.
-
Jesus_Shaves
tag
Ne tőlem kérdezd ezt a felület dolgot, én csak egy hozzászólásra reagáltam.
A cikkben én nem találtam utalást a ventilátor irányára, szóval naivan feltételeztem, hogy a CPU hűtővel egyező irányban mozgatja a levegőt. Mindenesetre kevés abszurdabb dolgot tudok elképzelni, mint felső ventivel lefelé fújni a (meleg) levegőt. -
green dude
tag
Nekem, személy szerint tetszik ez a ház úgy távolról. Persze a gúla természetéből adódóan nem jo a helykihasználás. Az árához képest azért viszont úgy látom az összeszerelés minősége nem a legtökéletesebb. Azon a képen ahol szemből mutatja, ott az illesztés pontatlan. A másik dolog a por kérdése. Heti egy palack levegő lesz ezt tisztán tartani. Ahogy látom elég sok a megnyitás.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
nagyúr
Nem mondom hogy tucatdizájn, csak épp értelme nem sok. Nem természetes piramis alakba hajtogatni a gépet, valami úgyis ki fog lógni, burkolatlanul meg nem ház. Integrált alaplapi megoldásokhoz meg kisebb, negyeilyen lapos miniházak is vannak. Tervezésekor valószínűleg csak a feltűnési viszketegség játszott szerepet, nem a piaci igények.
-
Dr. Akula
nagyúr
Sőt, még van az Aton is.
Az egyiptomi isteneket sokszor családba se lehet rendezni, mert X az Y-nak hol anyja, hol fia, attól függ melyik feliratot olvassa az ember. Gyanítom itt is bejátszott az mint a görögöknél, hogy a titánok tulajdonképp az előttük ött élő, leigázott népek istenei voltak, akiket beépítettek a kultúrájukba, ha már betuiltani nem tudták (mint a keresztények a kelta Samhaint, azaz Halloweent). Ráadásul Alsó és Felső Egyiptom sokáig külön volt, nyilván különböző mesevilággal, egyesítésnél meg ki kellett találni valami közöset, amit aztán a központtól mért távolsággal fordított arányban vettek be az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Jesus_Shaves #24 üzenetére
termeszetesen forgathato a venti, attol fugg mi a terv. ha pl felulre teszel egy pici radiatort, akkor nyilvan a ventinek felfele celszeru fujnia h atszivja a levegot a radin, ki a szabadba.
lehetne persze h lefele fuj a a procin top-flow huto van, de attol tartok akkor megrekedne a meleg a hazban, persze ki kell probalni.a gyari fenykepeken (gondolom h szebb legyen) az rgb venti lefele fuj, mig a manualban felfele.
-
MeszesKPT
őstag
Ezt már talán napórának is lehetne használni.
-
katona84
csendes tag
Csak a földre ne rakd le...mert egy ferdén sikerült éjszaka után, ha beleszédülsz, instant a halál.
-
Így, 1,5 évvel később eszembe ötlött, hogy lágyan belecsücsülni is épületes élményke lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Sanszos, hogy az Azza Mini-ITX-es újdonsága népszerű lett volna az ókori Egyiptomban.
- 2 in 1 AMOLED SAMSUNG i7-1260p 16GB 512GB Iris Xe Thunderbolt 4.0 FHD 13.3"
- PLAYSTATION 5 KONZOLT VENNÉK, BONTATLANT. DIGITÁLIS ÉS LEMEZES IS ÉRDEKEL.
- 2 db Sapphire RX Vega 64 8gb hbm2 blower hűtős kiadás - HIBÁSAK!
- Samsung S20 4G 8/128 gb Dual sim szürke - független, karcmentes
- Samsung 22" LED Full HD Monitor S22E390HS HDMI VGA 22 "
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest