- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Lézervágás, gravírozás
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz Low Noise #13 üzenetére
Annyira nem, hogy QD-OLED-en éppen az ellentéte, a raised black probléma szokott előjönni. De kalibrálással valószínű azt is lehet kezelni. Én még lehet, hogy veszek is ilyen monitort. A dizájntól etekintve a ROG PG32UCDM is tetszik, ez meg szerintem ugyanaz lesz (majd megjelenés után ránézek), csak egy nekem kifejezetten tetsző külsőben.
[ Szerkesztve ]
-
lewisfm
aktív tag
Irodai munkára kellene, nekem jó az LCD is, de az fontos, hogy nagy legyen. 42" 4K LCD TV-ben gondolkodom.
Egy HDMI nekem pont elég csatlakozó lenne rajta.
A méret a következők miatt fontos:
- nagyobb betűméret
- nagyobb munkaterületEgy dolog ne legyen rossz:
Az olvashatóság.Színhűség, képismétlési frekvencia, HDR... nem számít.
-
lewisfm
aktív tag
MIért jobb egy ilyen túlárazott monitort venni egy TV helyett, ami hasonló paraméterekkel rendelkezik, csak sokkal olcsóbb?
-
bteebi
veterán
Én ezt láttam, köszi Google. És erre igaz is, amit írtam. Csakhogy az nem simán G8, hanem G8 Neo. A G8 így tényleg nem olyan rossz vétel, habár én utálom az ultrawide ÉS az ívelt monitorokat, szóval ez nekem 2 szempontból is válóok. Úgyhogy továbbra is inkább az LG TV-nél maradnék, hiába túl nagy.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bteebi
veterán
Nem is ismertem azt a típust. OLED-nek mondjuk nem OLED, de azon kívül gyakorlatilag a legjobb. Viszont az is baromi drága. Ami meg pluszba poén nekem, hogy egy pivotolható görbített monitor.
Nem vagyok a TV monitorok híve, 55"-ost semmiképp se vennék, de 280k-ért egy 42"os, 4K-s LG 42C31LA-n elgondolkoznék.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Patrik.Varga #2 üzenetére
Az tuti, az elődje is bőven millió Ft fölött van!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Patrik.Varga
tag
Ide a rozsdás bökőt, hogy ez is irreálisan túl lesz árazva. 150-180e lenne 2024-ben a reális ára, de tuti valami giga full extrás oled TV árában adják majd. :-D
-
bteebi
veterán
Ejha, nem csak tetszetős a gagyi dizájnjával, hanem minőségben és méretben (mondjuk nekem már csak épphogy) is megfelelő. Nagy kár, hogy valószínűleg ~65"-os OLED TV árban lesz, ha nem még több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49AG954NPXEN) G9 5K GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32GR93U-B) 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest