Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
TiWorker (Windows Modules Installer Worker) 20%-on pörgeti a processzort a tegnapi havi frissítő csomag telepítése után. MI lehet a gond ?
-
Pityu.
nagyúr
Valami nállam is tekeri a hdd t a tegnapi windows frissítés után de nállam nincs ilyen tiworker.exe a feladat kezelőben,nállam terhelést néha a systemre mutat meg leginkább a Antimaleware Service Executablere [link]
-
válasz
anonymus89 #61392 üzenetére
Nézd meg a feladatkezelőben, hogy a TiWorker.exe a CPU hány százalékát foglalja le .
Ha ez kb 50% a kb 100%-os vinyóterhelés mellett, akkor itt van a megoldás. De a gyógyítási folyamat kb. 5-6 óra hosszáig tart. -
válasz
cattus #61245 üzenetére
Csak nekem egész nap nem akarta befejezni a TiWorker.exe ezt a fülsértő vinyómatatást.
Én ezt csináltam végig. Öt óra kőkemény szakállnövesztés volt, hogy meg tudjak szabadulni a problémától!Az átlag júzer pedig várhat rá amíg megdarálja a vinyóját a rendszer.
Jóccakát!
-
Steelmanus
addikt
Mire gondolsz?
Most csinaltam egy kepet rola a Prefetch mappaban talaltam nagyjabol a bekapcsolas idopontjaban indult.
De magat az TiWorker.exe fajlt nem talalom sehol. Es mindez egy még nem elesitett rendszerben tortenik, csupan a frissiteseket tettem fel, de azt mindet. -
Steelmanus
addikt
Tegnap frissitettem es na mit kaptam, TiWorker.
A Windows 8-based or Windows Server 2012-based computer experiences high CPU usage when it runs a Windows Update applicability scan. Additionally, the applicability scan takes longer than expected.
TiWorker is a legit Windows file. This is the trustedinstaller which installs updates and enables Windows features.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest