Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Van egy Lenovo G580-am amit a mai napon csináltam egy Windows helyreállítást. Ez sikeresen meg is történt.
Minden működik kivéve az áruházat ahol a 8.1-es frissítést nem tudom elérni. Gépen már gyárilag rajta volt a Windows 8 , ha ez bármit is számít. Eddig nem volt ilyen jellegű problémám ez új.
Kettő napja ezzel szívok . mi lehet a megoldás -
akos727
senior tag
Üdv! Próbálom Samsung smart tv-re csatlakoztatni Lenovo g580 laptopom, de nem akarja az igazat. Rámegyek az oldalmenüben a devices-ra, de ott nem ajanlja, hogy add new display, csak az van, hogy duplicate,extend,stb... simán devices and printersnél tudtam addolni, de ugye az bluetooth, így screen mirroring vagy project, stb nincs. Mi lehet a gond? A laptopom nem képes rá?
-
Frosttide
tag
Sziasztok!
Ma telepítettem Win 8.1 x64-et a Lenovo g580 20150 típusú laptopomra, amiben egy HyperX 3k 120 GB SSD van. Minden szép és jó, addig, amíg ki nem szeretném kapcsolni. Ekkor ugyanis kikapcsolja a képernyőt, de az állapotjelző led világít és a ventilátor megy. Semmilyen billentyűleütésre nem reagál, csak akkor áll le, ha a bekapcsológombot hosszan nyomva tartom. Ezután tudom csak újra bekapcsolni.
A vezérlőpult -> rendszer és biztonság-> A be- és kikapcsológombok működésének módosítása menüpontban kivettem a pipát a gyors indulás mellől. Ennek ellenére mégsem állítható sőt nem is indítható újra a gép.Mit kellene állítanom, hogy sikereresen leálljon a gép?
-
HAX
tag
Sziasztok.
Röviden a problémámról, remélem tudtok segíteni:
Eredeti Windows 8 -> frissített Windows 8.1-re (megint.. mert eddig mindig újratelepítettem de nem akarok állandóan ezzel vesződni.) Amint frissített a Lenovo g580-on nem megy a net. Látja a wifi hálózatokat és kapcsolódik is de azt írja, hogy korlátozott, a net nem működik. Egyértelműen a win 8.1 frissítés miatt van, újratelepítés után mindig jó, a wifi drivereket frissítettem de semmire nem megyek vele ugyanúgy nincs net. Az net is ki van zárva hibaforrásként, most költöztem új albérletbe.. új router, más szolgáltató.
Tudtok valami megoldást erre? -
Angel2014
addikt
válasz
szabonagyur #54311 üzenetére
Ez az ö gépe ,többször írtam már barátomnak szeretnék segíteni. Nekem lenovo g580 i5 3360m , 8g ramm 256 adata ssd és nvidia 630m
A másik gépem Dell alienware mx17 r3 i7 1t hdd ,256 adata ssd, 8g ram, nvidia gtx 580
-
mettek
addikt
sziasztok. van egy lenovo G580 laptopom i3 proci, 4 gb ram, 635m vga és egy win 8.1 64bit van rajta ami dúrván 50 mp alatt bootol be kikapcsolt állapotból...ezt egy pöppet erősnek érzem és netem láttam videókat ahol 10 mp alatt bebootol. Tudna valaki segíteni mit lehetne tenni?
ssd beszerzése tervben van de akkor is dúrvának gondolom ezt az 1 perces bootolást normál vinyón.(az automatikus belépést már beállítottam, nem kér jelszót)
-
Skizz
addikt
Találkozott már valaki hasonlóval?
Néhány update óta kicsit megzakkant a notim. Ha usb-t húzok le/dugok be, akkor felvillan a webcam állapotjelzője, de ugyanez történik, ha a memóriakártya tálcáját húzom ki/dugom be, szóval nem is egy kártyát, csak a műanyag cuccot. Ráadásul az épp futó videó (vlc/media player, tökmindegy) is szünetel egy usb-s eszköz észlelésére reagálva.
Ezen kívül szintén usb-s eszközök hatására igen furcsán állítgatja magának a hangerőt. Pl. ha rádugok a gépre egy gamepadot, akkor megváltozik a hangszín (mintha egy telefonból hallgatnám a zenét), és ha 100%-ra tekerem fel a hangerőt, csak akkor élvezhető, majd kifürkészhetetlen okoknál fogva visszaáll a régi rend, és a teljes hangerő majdnem kiszakítja a hangszórókat a notiból. Egyébként ez utóbbihoz nem mindig kell usb, most a hsz írásakor Elmore Jamest hallgatva az első másodpercnél megint ledobta a hangerőt, felhangosítottam, majd a következő számnál megint visszatért minden a régi kerékvágásba, és a frász jött rám.
Ja, egyébként lenovo g580ah-ról van szó, de azért gondolom, hogy a winnel van gebasz, mert anno a 7-essel ilyen nem volt, de a friss 8-assal sem, csak néhány update óta. -
ferike36
tag
...nem a csempés appról van szó..és a lenovo g580-hoz 8.1 elan driver nincs, a 8-asé megy fel igen, de nincs opciók a görgetés és egyéb beállításra, így halott ügy...és nem a rendszert szidom, de van sok dolog amiben más mint a 7 volt, és egy átlag felhasználó macerásnak érzi, mindíg jelszót meg felhasználót kér meg gmailes fiókot mindenhez, hiszen ez a rendszer lényege, ezen keresztül szinkonizál minden mindennel, de az átlag ember ezekből nem kér, ő csak az előnyeit akarja használni, azaz hogy a 7-nél gyorsabb meg jobb, a sok akadályt meg csempét meg sok mást nem kéri, de amúgy már kezdek megbarátkozni vele..viszont a win 7 nekem még mindíg jobban bejön..
-
ferike36
tag
....azon kívül, hogy kitéptem a hajam a 8-astól a 8.1 jobb lett.rengeteg minden javítva és jobb, de még itt is vannak dolgok, amitől eszem megáll..eleve testre kell szabni az alapértelmezett programokat, hogy amiket felteszel lejátszókat stb. azok induljanak el ne a csempés borzalom..a skype is egy katasztrófa ahogy kinéz a csempés változat..így desktopos normál skype letöltve..user accountok meg minden kiiktatva...de még mindíg a c meghajtü dokumentumokba akar menteneni mindent, mikor én a c-re akarok menteni akkor is egy jegyzettömböt vagy képet..másrészt meg 8.1 alatt nincs egy csomó mindenhez, driver, lenovo g580 elan touchpad driver nincs, ami van félkész, nincs benne görgetés le fel funkció opció beállítás..a samsung telóm frissítettem volna, de a 8.1 alatt az usb driverei feltétele után, nem ismerte fel a telefont..win 7 alatt ugyanez tökéletes...reggelig sorolhatnám a rendszer baromságait, de már kezdem megszokni..ez van
-
xors
senior tag
Sziasztok! Adott egy Lenovo G580 -as laptop. A probléma annyira nem veszélyes, csak hátha tudtok rá megoldást, néha kicsit zavaró. Mikor alvó módból térek vissza (lehajtott képernyőt felnyitom) akkor automatikusan elindul a kamera (kis led világít). Persze ezt ki tudom kapcsolni egy Fn+Esc gombkombóval, csak érdekel hogy miért indul el, és hogy ezt ki lehet -e kapcsolni valahol.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Grande Ale
őstag
Ma reggeltől a a feleségem Lenovo G580-as gépe nagyon lassú, nem csinál szinte semmit, bármit csinálok vele. Néha egy-egy üzenet megjelenik, valami memóriahibára hivatkozva nem indul el ez-az. Gond lehet a hardverrel(memória), vagy a win 8.1 szarakodik? Pár hetes telepítés, eddig ment mint az őrült!
Ja, és meggjelent a jobba alsó sarokban egy felirat: Windows 8.1 Build: 9600
A számítógép adatainál a Windows nincs aktiválva! Eredeti win 8-al vásárolt gépről beszélek... -
Lenovo G580-on próbálta valaki a 8.1-et?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Grande Ale #39133 üzenetére
Na, itt vagyok, nem priviben írok, hátha másnak is hasznos lehet. Szóval késő éjszakáig szívtam. Van a Logouton egy Lenovo G580-as írás, annak a topikját találtam meg, valóban más is szív. Először föltettem egy új drivert, a Lenovo oldaláról [link] Nekem ezzel sem ment. Az oldotta meg a problémát, hogy eltávolítottam a drivert újraindítottam, fölrakta a Microsoftos drivert, aztán megcsináltam ezt: [link] Működik, ugye a régi w8-as driverrel. De eddig látott a gép vagy tíz hálózatot, most egyet, a két méterre lévő routert. A hanggal is van gondom, frissítettem a drivert a Lenovo support oldaláról, de ez a Dolby akármi nem indul el. Ha manuálisan elindítom, akkor sem jó, nem használható az Eq. Szóval azt hiszem én visszatérek a W7-re. Majd rakok föl tiszta telepítéssel 8.1-et, ha kiforrja magát. A feleségemnek G570 van, semmi gondja, persze neki Atheros wlanja van.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Zoli bácsi #39131 üzenetére
Írd majd légyszí, hogy mire jutottál.G580 Lenovonál ugyanúgy nincs wifi...(Nem azonosított hálózat...)
-
gyu84
tag
Üdv!
Feltettem a Win 8.1et egy Lenovo G580-ra és nem ismeri fel a DVD írót, próbáltam ezt a regedit-ed megoldást, de nem segített.
Valami egyéb megoldás van erre? Vagy vissza a Win7?Köszönöm előre is.
-
King Unique
titán
válasz
Mr. Double B #37694 üzenetére
Nekem G580-om van, de wifivel én is s***pok rendszeresen, tegnap felraktam külön VHD-ba 8.1.et, előszor a full win8-as driverekkel, de egyiknél - szerintem wifi - folyamatos kékhalált dobott...utána próbálkoztam a Lenovo oldalán fent lévő új 8.1-esekkel, azzal már megy (kell Atheros Lan+ Wifi is), bár egyik-másik típusnál wifi-hez "inbox" van írva, vagyis 8.1 már gyárilag tartalmazza elvileg, mint pl. usb3 drivert.
De amúgy ez a Lenovos új 8.1 driver pakk is egy kaki, mert pl. Intel VGA driverből és másból is, ahhoz képest, h friss dátum van odaírva, még a 8-asénál is régebbi verziószámú van odabiggyesztve...inkább Intel oldaláról szedtem le a legfrissebeket, azzal most megy.Másik, h nálam is TP-Link router van, de net szkadozik, korlátozott kapcsolat néha...tesóm notiján ritkábban, tehát nem tudom biztosan, de vsz nálam Atheros wifi adapter és driver nem az igazi
, de hát mit várjunk, maga a márka full made in China...
(#37695) sagem: nekem 8.1 Preview lalatt volt problémán tázfallal, registry buhera megoldotta [fix]. De a 8.1 RTM és legújabb 6.3 Comodo IS, v FW-nak már nem lenne szabad ilyet csinálnia, mert nálam tökéletesen müxik és ahogy hallottam másnál is.
(#37704) Tirexi: "Win 8 Home Premium 64bit-re teszem"...
win 8-ból nem csak 8, 8 Professional, 8 Enterprise ás a táblás RTM van, ez a home premium win7-nél volt, nem?
-
Grande Ale
őstag
válasz
Mr. Double B #37694 üzenetére
A gép ugyanúgy Lenovo, G580, most frissítettem itt nálam barátom Toshibáját, simán megy a wifi. A Lenovo a ludas, most már tuti, a Broadcom wifi driver... Az "eredeti" win 8-al semmi gond nem volt a wifiel, sebesség is megvolt, mint kábelen. Kár volt frissíteni, kellett volna kicsit még várni. Visszaállítom a Win8-at...
-
bali93
tag
Üdv!
Tegnap tettem fel a Win8.1-et a Lenovo G580GH-mra, azonban az install után a jobb alsó sarokban ez a hibaüzenet jelenik meg: "Secure boot isn't configured correctly". Alap Win8-cal tökéletesen ment, a bios-ban be van állítva az UEFI "Enabled"-re, külön "Secure boot" lehetőségem a biosban azonban nincs.
A PowerShellben ellenőriztem és a "Confirm-SecureBootUEFI"-re "false"-t ír.
Szóval, hogyan tudnám eltüntetni ezt a vízjelet a háttérből? Vagy ez csak egy bug, amit a 8.1 kiadásakor nem javítottak ki?Mielőtt valaki megkérdezné: ez nem Preview verzió, hanem eredeti, egyetemtől kapott 8.1 Pro.
-
sch_a
addikt
G580-on ott a OneKey Recovery gomb, tehát egy gombnyomással újra tudja telepíteni. Nem tudom egyébként, nem tűnik fel a tulajoknak, hogy ott egy gomb? Vagy nem érdekli őket, hogy mire való?
(#35130) pushalias
Gondolom te IE-vel böngészel, painttel szerkesztesz képet és pasziánsszal játszol.
-
ravensky13
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok. Szóval rendelkezésre áll egy lenovo g580-as notebook, eredeti win8 matrica is van rajta (amin nincs CD kulcs feltűntetve, feltételezem ez helyett van a biosban egy ilyen sor: WIN 8 STD SLG). Szóval gyárilag telepített a noti, szépen is működik, csak a HDD elég genyán van partícionálva, ezért újra szeretném telepíteni! (420GB+20GB....ki csinál ilyet????)
A konkrét kérdésem az lenne, hogy mivel nem kaptam win8 dvd-t a notihoz, honnan tudnám újratelepíteni? Valahol microsoftéknál le lehet szedni ezt a bizonyos ISO-t? khhhmm..Hozzá jutottam egy Win 8 standard embeded DVD-hez, de sem nem olvasta ki biosból a cd kulcsod, sem úgy nem fogadta el, ha külön bepötyögtem neki( amit registryből olvastam ki előzőleg)
Még nem heréltem ki a rendszert, és nem is szeretném amíg nem tuti, hogy működni fog, aztán nem szeretném elhajítani a win8 licenset...Előre is köszi a segítséget!
-
ruskop
senior tag
Segítség kellene. Lehet, hogy már találkozott valaki ilyen problémával.
Vettem egy Lenovo G580-as notebookot Win8-al. Viszont nekem nem igazán jön be és gondoltam felteszem a Win7-et. Viszont miután feltelepített és újraindul akkor a Lenovo felirat után megint újra indul és újra és újra. Nem tud bebootolni. Már a partíciókat is módosítottam de úgy sem. Többféle Windowst is kipróbáltam csak a Win8 bootol be. A Bios-ban meg van egy olyan, hogy Windows License: Win8 STD MTL vagy micsoda amit nem lehet onnan törölni. A röhej meg az, hogy egy Hiren's cd-vel meg simán be tudom bootoltatni a Win7-et és úgy meg megy rajta. Szóval nem tud valaki valami kis okosságot? Én már arra gondoltam ,hogy egy szűz Biost kellene szerezni és valahogy kicserélni a két Biost.A másik meg az, hogy a gépház gombot megnyomom bejön a fogaskerék aztán kidob. Már olvastam olyat, hogy esetleg vírusirtó csinálja ezt. Vagy valaki tud erre is megoldást?
Előre is köszönöm
-
hoby36
senior tag
Üdv!Van egy T-mobile-től vett Lenovo G580 laptop.Windows 8 volt rá telepítve,úgy kaptam.Particionáltam sajna Aomei Partition Assistant Pro 5.0 programmal.A gondom,hogy nem indul el azóta a windows.Leáll induláskor és újraindul a gép.Elindítottam a windows 7 telepítőt azt sem lehet felrakni.Azt írja,hogy a particiók offline-ok.Mit lehet csinálni szerintetek?
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G580 laptopom, (CPU: i3 2348, RAM: 6 GB, HDD: 1 TB, VGA: Intel HD3000 és GT610M), Win 8 64 bit fut rajta.
Problémám a következő:
Bekapcsolásnál a kezdőképernyő helyett egy fekete háttér jön be az egérmutatóval, egér és billentyűzet mükődik.
Ilyenkor hiába kapcsolom ki a főkapcsolóval és kapcsolom be újra, ugyanez a helyzet.
Csak úgy tudom olyan állapotba hozni, hogy a kezdőképernyő látszódjon, hogy amikor megjelenik a fekete háttér, akkor CTRL+ALT+DEL és az újraindítást választom!Találkozott-e valaki ilyen problémával vagy van-e valakinek valamilyen ötlete?
Köszönettel
-
válasz
King Unique #33049 üzenetére
Automatikusan HD4000 ugrott be a G580 esetén... (Gondolom akkor egy Bxx-es CPU fityeg "csak" benne)
Itt a HD2000-es driver: [link]
(Az NVidia meg kell, hogy támogassa a karit (Supported product fülön megtalálod biztos a karidat)) -
válasz
#41133696 #32773 üzenetére
Nekem a laptopon van egy recovery funkció és a windows 7-et megcsináltam vele. Az az érdekes, ha vissza állítom a rendszert, akkor törlődik az előzmény. Szóval mintha nem is lenne fent frissítés, de benne van, mert az update meg cask azokat szedi le, amik utána jöttek le. Egy Lenovo G580GC-ról van szó.
-
bali93
tag
Sziasztok!
Problémám a következő: most vettem egy új Lenovo G580GH notebookot, fel is tettem rá ízibe a a Win8-at. A rendszer teljesen jól működik, semmi gondom nincs vele. Pontosabban csak egy: miután a rendszer bebootolt, és bejelentkeztem, a HDD folyamatosan 100 %-on megy. Ez miért lehet? Az oprendszer fenn van már kb 2 hete, de csak most kezdett "HDD gyilkos" módban üzemelni. Folyamatosan frissítéseket szed le, vagy karbantartást futtat? Találkozott valaki ezzel a "problémával"?Plusz infó: még a lapozófájlt is kikapcsoltam, hiszen van benne 8 GB memória.
Illetve kérdésem még, hogy milyen vírusirtót javasoltak Win8 alá? Elég a Defender, vagy kell azért valami "normális" is mellé/helyette?
-
Louro
őstag
Sziasztok
Én kis történetem. Anno az előzetest próbáltam pár napig, de furcsa volt és feledésbe merült. Most az msdnaa program miatt hozzájutottam egy teljes, legális változathoz. Gondoltam, mivel úgyis erőltetni fogják ezt a - szerintem rossz - vonalat, szoktatom magam a változásokhoz. Kb. 2 hete nyüstölöm. Office, Visual studio, Gimp, zene, film és online rádió volt eddig rajta dolgoztatva, na jó, meg a böngésző. Tegnap gondoltam kipróbálom a játék alatt is a laptopom (Lenovo G580 (GT630M VGA-val)). Sajnos azt tapasztaltam, hogy játék alatt valamiért nincs hang. A játék a Half Life Blackmesa volt. Ezután, mivel van egy WoW-om, ami telepítés nélkül is futtatható, bepróbáltam és ott sincs hang. Szerintetek mi kavarhat be?
A driver a laptophoz kapott lemezről került fel (, ami a win7-hez készült).Vagy inkább álljak vissza win7-re? Az kicsit felhasználóbarátabb, könnyebben kezelhetőbb (nem csak a régi, berögzült szokásoknak hála). De haladni is akarok a korral, de ha nem megy, akkor kiállnék a tesztelők sorából.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest