Hirdetés

Aktív témák

  • Воланд

    titán

    Most én kérnék egy kis (?) segítséget.

    Adott egy laptop (Toshiba Satelite L650) Home Premium 32bites oprendszerrel. Egy helytelen leállítást követően a következő hibajelenségek léptek fel: normál módú indítás nem lehetséges, mindig elszáll kékhalállal (0x0ed, unmountable boot volume), legutolsó helyes konfiguráció betöltésénél szintén ezzel száll el, csökkentett módban nem indul el (classpnp.sys betöltése megakasztja), helyreállításra nem csinál semmit (kék madaras háttérképig jut el, fagyni nem fagy, viszont a merevlemezhez hozzá sem nyúl), boot során f10, majd /NOEXECUTE=OPTION/MININT sor törlése megvolt. Most jön a dvd-s rész: telepítés nem indul el, csak pörög a kék karika, szintén nem fagy le, helyreállító konzol nem tölt be, parancssorba (shift + f10) bejutok, chkdsk /r lefut, nem talál hibát, bootsect /nt60 ALL lefut, tudja frissíteni a szükséges fájlokat, sfc /scannow nem tud elindul (más helyreállítási folyamat miatt), diskpart nem indul el.

    Ez és a hozzászólásokban leírt lehetőségek megvoltak (az eredmény fentebb) egyedül szét nem votl még szedve a gép (elem ki, majd be).

    Egyéb ötletek?

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Aktív témák