Ez kell neked: [link].
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)
(#27001) < CyberBob > válasza janos1988 (#26975) üzenetére

Ez kell neked: [link].
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)

Tudtommal nincs... a lapozófájl a c:\ meghajtón található! A másikon csak a vmware, és a hozzá tartozó .vmdk fájlok vannak!
Megnéztem lemezkezelőt, és a c:\ elsődleges aktív partíció, a másik (h:\) pedig logikai (külön hdd-n)!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Köszönöm a segítséget!
A lényeg az lett volna ha nem lehetne valamilyen oknál fogva elindítani az op.rendszert,akkor DVD-ről lenne visszaállítva a C:
Tehát ez nem lehetséges a saját backup-al. 

Sziasztok!
Tegnap tettem fel a windows 7-et, nagyjából össze is jöttek a dolgok,d e van egy apróság, ami nem hagy nyugodni. 
Az XP-nél, ugye a tálcán vannak a gyorsindítás ikonok (asztal megjelenítés, meg amit oda behúzunk), amikkel egy kattintásra elérhető az adott alkalmazás. Ha jól vettem észre, akkor ilyesmi létezik a win7-ben is, de ha például ráklikkolok a firefox-ra, akkor meg is nyílik a böngésző, de a gyorsindító helyről eltűnik a kis ikon, amivel újabb böngészőt tudnák megnyitini. Nem lehet valahogy rábírni, hogy a gyorsindító ikon megmaradjon, és annyi böngészőt meg tudjak nyitni, amennyi jólesik? 
Köszi
Jobbklik az ikonon és pin to taskbar, vagy rögzítés a tálcán (vmi ilyesmi) aztán középső egérgombbal klikkelve mindig új ablak nyílik meg, vagy jobbklikk és Mozilla firefox a felugró jump listből.
| www.twitter.com/blokad | iPhone 3Gs 32 GB White |

Nincs mit!
Vissza lehet állítani, ha be van állítva a rendszer képének a mentése! Ezt én is beállítottam csak nálam valami oknál fogva hozzávesz egy másik partíciót is, és ezért én maradok Acronis True Image-nál!
Viszont annyi biztos, hogy a mentés (ezzel és acronis-al sem) nem fér rá egyetlen dvd-re! 2-3 dvd (mérettől függően esetleg több) biztosan kell, hogy ráférjen a rendszer mentése, esetemben ez nem gond, mivel egy másik hdd-n tárolom a rendszerről mentett képfájlokat!

találkozott már valaki olyannal hogy win7 alatt egy idő után úgymond "belassul" a laptop billentyűzete? pontosabban sűrűn kihagy betűket, a kurzor írás közben mintha fáziskésésben lenne..

win újra telepítés megoldja a dolgot de egy pár hónap múlva megint előjön, és nem lehet vele normálisan gépelni...5let?

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

Ha ugyan olyan kell mint xp-nél volt, akkor ez alapján meg tudod csinálni ugyan olyanra, és nem tűnik el az ikonja, annyit indítasz amennyi jól esik!
üdv!
mi a megoldás arra ha nem tölt be a win? elindul a gép, de már az üdvözlő szöveg sem jön be. csökkentett módban is épphogy betölt kb 3 perc után
a hibanaplóban kernel-hibát ír ki:
kernel-power id41
de csökkentett módban is nagyon sok 7001-es hibát dobott
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4
(#27010) Tosee válasza Speeedfire (#27009) üzenetére

Üdv!

Otthonról megnézem hogy müxik. Köszi

Hello.
Hogyan tudok WIN7ben particionálni az elején?
(#27013) Speeedfire válasza Tosee (#27010) üzenetére
az érdekes h rendesen lett leállítva
most kb 5-jére rendesen indult el, elvileg vírus nem lehet mert az avira nem jelezte 
Igen tudsz.
powerd by mango, no more droid

gb4400 - Nagyon ugy nez ki hogy a router volt a hunyo. Most vissza lett allitva gyari bellitasokra es igy tokeletesen munkodik nincsen reklam se elerhetetlen oldalak. A masik gep pedig nem lehett hibas mert meg win install elott kilottem a halozatrol majd a routert is eltavolitottam igy a gepememre kozvetlenul kottotem a netet es igy telepitetem fel a windows-t . A net igy tokeletesen ment majd vissza kotottem a routert figyelve hogy csak az en gepebem legyen a halozatban a hiba ugyan ugy elojott ezutan ujralehuztam a routert hatha csak veletlen volt de nem a hiba azzonal el is tunt majd ismetleten vissza kotottema router ami abba a pillanatban megint produkalta ezeket a jelensegekett bongeszes kozben. A router-t gyari bellitasokra valo visszalitasa pedig meg is szuntette a gondokat 
(#27016) Chris Kiki válasza Zsohi (#27015) üzenetére

Hát ez felettébb misztikus. Egy router maximum akkor tehetne ilyet, ha a biosa van megfertőzve. Az rendben lenne egy hiba okán, hogy weboldalakat nem tudsz megnyitni (vannak ilyen tiltó funkciók néhány routerben), mert mondjuk egy régi beállítás megmaradt ami letiltott, de hogy reklámokat honnan kaphattál az rejtély.
(#27017) cigam válasza Chris Kiki (#26995) üzenetére
Hopsz, akkor tegnap hamarabb kellet volna lefeküdni ...
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

hali, 3 ghz-es P4-em van 1 giga rammal és 1 gf 6800Gt-s videokártyám, elméletileg elég az 1 giga de azt szeretném tudni h a gyakorlatban is elég e neki az 1 giga, már nem nagyon játszom csak PES-el meg UT2004el szóval a játékigény ennyiben ki is merül...
ha elég ez a win7-nek akkor csak az a nagy kérdésem h szerintetek váltsak e win7re mert már formázni és újrarakni kéne a wint érzésem szerint de az xp-hez úgy tudom már nem ad az ms újabb kulcsot (már annyiszor raktam újra a 6 év során h neten már nem aktiválta magát csak telón tudtam újabb kulcsot kérni)
ja és ezt már nem boltban venném
köszi a választ előre is
(#27019) Chris Kiki válasza fatallerror (#27018) üzenetére

Ha nincsenek különösebb igényeid, egy Win7 Starterrel repülni fog a régi masina.
Most ki akartam próbálni, de azt írja a Rendszer-helyreállító lemez készítése, hogy nem hozható létre a rendszer-helyreállító lemez. A paraméter nem megfelelő. 0x80070057
találkozott vk ilyemi hibával? google 1 találatot sem adott (magyarul)
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
(#27021) Tosee válasza Speeedfire (#27013) üzenetére

Hardverhiba esetleg?
Memóriateszt, Processzorteszt
Túlmelegedés
Táphiba
(#27020) cigam: elég érdekesen működik ez a mentés és visszaállítás, ami egyébként ha jól testre szabható lenne, akkor nem is lenne rossz! Viszont azt megfigyeltem, hogy elég lassan dolgozik! Tehát még másik szoftverrel max 8 perc alatt lementem a rendszert, ez elég szépen elhúzza a dolgot, ráadásul nem is tudom kikapcsolni a másik partíció mentését!
[ Szerkesztve ]

Oh bassz rosszul írtam le
na mivel az elején tudok a WIN7nek particionálni telepítés után hogyan tudok mert így találtam particionálás stb...
De van 1 250 gigás sima IDEs winyom amit vissza akarok rakni 1 be nem 3 részre szétszedve.
Ezt hogy tudom megoldani és ha igen akkor a 2 100sról eltünik minden?
Üdv Isti

Az lehet hogy az én magyar windows 7-emben nem találom ezt a quick launch mappát?
Merre keressem? 

mikor kiválasztod a tálca eszköztárak menüjében, az új eszköztárat, akkor:
kattints bele a pirossal bekírikázott részbe, és másold be az alábbi sort...
%UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch![]()
Ha ez megvan, akkor ott lesz az eszköztár a tálcán és bele kell húzogatni a kívánt ikonokat!
Egyébként azért nem találod mert nincs bekapcsolva a rejtett fájlok és mappák megjelenítése!
[ Szerkesztve ]

Felesleges keresgélned. Sokkal stabilabb (az előző hozzászólásban lévő módszernél előfordulhat hogy eltűnik) ha nyomsz egy jobb egérgombot a tálcán - Eszköztárak - Új eszköztár - kijelölsz egy mappát majd a mappába belehúzgálod az ikonokat. Ezek után eltüntetheted a mappa nevét amit a tálcán kiír és az ikonok neveit is (szöveg ill. címsor megjelenítése kikapcsolásával)
[ Szerkesztve ]
jobb click a sajatgepre, az ott mehjeleno menuben kattincs fentrol a masodikra(nem tudom, hog mondjak neki magyarul), utanna a kozepen levok kozzul a kozepsore es utanna arra az egy szem opciora es mar particionalhatsz is.
powerd by mango, no more droid
(#27027) Chris Kiki válasza Romeo619 (#27022) üzenetére

Megpróbáltam visszafejteni a rejtjelezést amit írtál.
Ha sikerrel jártam, akkor Win7 alól szeretnéd az újonnan berakott Hdd partícióit átméretezni úgy, hogy a 3 eddigi partíció helyett 1 nagy legyen adatvesztés nélkül.
Ez esetben csak külsős programmal boldogulsz, pl. Easeus partition manager. Ingyenes.
Egy lemezellenörzés a C: meghajtón megoldotta a problémát, és sikerült legyártani a lemezt.
Kíváncsiságból készítettem egy rendszerképet, és a lemezről indulva szépen látta a heti mentéseket (home mappák), ill. vol rá lehetőség, hogy az egész lemezről készült mentést visszatöltsem.
(#27029) Speeedfire válasza Tosee (#27021) üzenetére
egyik sem, de most már túl vagy 10 resin és működik minden megfelelően
ismét egy windows anomália

Sziasztok!
Az utóbbi pár napban folyamatosan fagyogat a Párom gépe. A hardvert össze-vissza teszteltem (prime95; hci memtest, furmark; stb), az eredmények után azt kell mondjam, mintha ez rendben lenne.
A Blue Scren View-val megnézve a minidumpokat kiderült, hogy több okból is bekékülhet a gép. Csak az utolsó 4-et sorolom fel: usbccgp.sys; win32k.sys; ntoskrnl.exe; atipmdag.sys.
Újraindult már netezés, skypolás, indítás után is.
A hardver a 2.-es számú amd-s gép, os pedig win 7 ultimate 64bit.
Újra kéne raknom a win 7-et? OEM-et hányszor lehet?
[ Szerkesztve ]
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527
(#27031) molnarpeter válasza mpierre (#27030) üzenetére
Driverek rendben? Ha a vx 450 az a táp, és corsair, akkor azt kilőve. Szűkül a kör
Víruskeresés? Végül is az is lehet... És ahogyan Sub-Zero kolléga írja: BIOS-ban defaultok... Vagy sima BIOS reset 
[ Szerkesztve ]
Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq
Ha húzva van a proci, vagy maga minden, ram, akkor tedd vissza gyári értékre. Mert ahogy látom a proci kicsit megvan ráncigálva... Ha utána is csinálja, akkor még ötletelünk...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
A merevlemezt is lecsekkoltad? (SMART(HDsentinel))
Esetleg egy lemezellenörzés
Üdv!
Akárhányszor újraindítom a gépem a net nem működik, nem megy. Ilyenkor mindig a drivert telepítem fel újra, vagy inkább módosítom, ha netet szeretnék. Amikor újraraktam a gépet, az alapdriverrel is ezt csinálta, amit a w7 telepít. Nagyon idegesítő, valaki segítsen! 
ui.: XP-n minden tökéletes. w7 x86 ultimate van. Amikor újra telepítgetem a rendszert egyszer jó, egyszer rossz. (tehát már volt olyan, hogy ugyanezzel az op rendszerrel is jól ment minden)
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game ..
Urak egy kicsit OFF lesz mert XP-s kérdés első sorban, de abban a topicban látom, nicns élet...
Szóval
Van a windowsban az a (ott a tálcán ha be van állítva a quick launch) gomb hogy "show desktop" amit ha megnyomsz, minden ablak kapásból lemegy az asztalra, és látod a tálcát... Na azt a kis ikont hogy lehet előcsalogatni a tálcára? mert alapból rajta van de ha letörlöm, hogy tudom vissza csalogatni?
Köszi előre is 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

közben rájöttem, hogy a .vmx (vmware) fájlok miatt kezeli a meghajtót rendszernek! Átmásoltam egy másik partícióra, és leformáztam... ekkor még jól működött a mentés és visszaállítás, majd mikor visszaraktam a fájlokat, akkor mentésnél megint hozzárakta a win7-es partícióhoz, és csak egyben lehet menteni! Nem értem de itt feladom...
Viszont érdekes módon, mikor átraktam másik partícióra, akkor azt nem kezelte rendszernek! 

Üdv
Windows 7 64bit alá van egy HP Cp2025 Színes nyomtató feltelepítve
Egy sima és egy rendszergazda user van.
Szeretném beállítani, hogy a sima user, csak fekete-fehérve tudjon nyomtani.
Hogy lehet? Néztem a biztonság fület, de sehogy se tudom beállítani, hogy az illetékes rész a nyomtató beállításoknál inaktív legyen
Notepadba beírod ezt
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
Majd elmented Asztal megjelenítése.scf néven ezután áthelyezed a gyorsindítóra és kész is. 
mod:
Mikor elmented, állíts át minden fájlra a txt-ről, hogy jó legyen a kiterjesztés...
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#27039) Romeo619 válasza Chris Kiki (#27027) üzenetére

Igen erre céloztam, mert hiába mentettem le a cuccokat így is olyan közel 200giga ami kellene:S az jó sok idő lenne átnézni átmásolni ezért kérdeztem van e olyan progi ami lehetővé teszi ezt a dolgot na majd utána nézek ennek a Easeus-nak
Üdv és köszi
hálás köszönet 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Sziasztok!
Egy érdekes jelenséggel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket, tanácsotokat.
Angol nyelvű 64 bites Enterprise verziót használok. A PC éjjel-nappal működik, két-három naponta újra van indítva. Két program folyamatosan fut a gépen: Windows Task Manager és Power Mixer v2.4.
A jelenség a következő: Váltakozó időközönként (10-20 óránként) az előbb említett két program hibaüzenet nélkül bezáródik. A bezáródást nem tudom semmihez sem kötni. Ahogy figyeltem, akkor is előfordul, amikor a gép nyugalmi állapotban van.
Miután a bezáródásokat követően újraindítom a programokat, akkor a Power Mixer első indításakor mindig kapok egy hibaüzenetet: "Power Mixer has stopped working. Windows can check online for a solution to the problem..." (Egyébként ugyanilyen hibaüzenet jelenik meg akkor, amikor másodszorra próbálom elindítani a programot.) A következő indításkor a program már elindul.
Azzal próbálkoztam eddig, hogy a Windows Defender-ben és a NOD32-ben felvettem a Power Mixer könyvtárát, mint ellenőrzésen kívül hagyandó programot. Ugye ez nem segített.
Van valami ötletetek, hogy hogyan jöhetnék rá arra, hogy miért záródnak be a programjaim? Hogyan lehetne ezt kideríteni?
[ Szerkesztve ]
"Bármely egyszerű problémát megoldhatatlanná lehet bonyolítani, ha elég értekezletet tartanak róla." (M)
Windows gomb + M 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
(#27043) mpierre válasza molnarpeter (#27031) üzenetére

Huh. Köszönöm az ötleteket. Akkor szépen sorban:
molnarpeter: Az asus honlapjáról letöltött legutolsó driverek kerültek fel... Ez elméletben rendben (ettől még lehet hibás a driver, de elég régóta fenn van). Az tény, hogy amióta leszedtem az asus féle epu marhaságot, azóta kevesebb a fagyás, gyorsabban indul és még a C'n'Q is működik.A vx 450 az corsair, igaz 2 éves, de ez nem befolyásolhatja a működést. Hopp, névrokon? Comodo internet security van fent. Gyilkos egy darab, de tagnap este ment végig egy keresés, nulla eredménnyel. Más programmal is nézessem át?
Sub-ZeRo: Igen, meghúztam a procit. A ref órajelet feltoltam 215 MHz-re, mert így a kingston 1800MHz LoVo ramok közelebb járnak a névleges sebességükhöz (1720MHz). A proci imc-je ennyit bír stabilan, hiba nélkül. Ezt, az alapon járatást kipróbálom, csak a telepítéskor (idén június) járt alapon, azóta ~3,0GHz-en megy. (Csak bosszantana, hogy ott az 1800-as ram, aztán 1600-on megy max. Ez most is böki a csőröm.)
cigam: Igen megvolt, nix hiba, smart adatok rendben. Még a win7 lemezellenőrzőjét is végig futtattam. Semmi gubanc. Jók és megbízhatóak a hitachi hdd-k.
[ Szerkesztve ]
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527
(#27044) Fire/SOUL/CD válasza mpierre (#27043) üzenetére
Hali!
BIOA alapra, húzás semmi.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Kis segítségre lenne szükségem.....
Windows 7 alól nem tudok játszani, mert pillanatnyi net szakadások vannak.
XP-vel és Ubuntuval nem jön elő, ezért nem tudom a szolgáltatóra fognik a dolgot.
( DIGI, analóg modemes kábel net) Alaplapi Realtek RTL8111D hálókártyám van.
Az alapvető dolgokon már túl vagyok, új - régi driverek cserélgetése, Windows újratelepítés néhányszor......jó sok guglizás a témában......semmi eredmény.
Nem sok reményt fűzök hozzá, hogy valaki tudja a tuti megoldást....de hátha...

Esetleg ha veszek egy nem Realtekes háló kártyát, lehet esély a gyógyulásra?
[ Szerkesztve ]
Trolling in the deep

Egyébként 64 bites Home Premium van. Eredeti.
Trolling in the deep

Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Hp laptop gyárilag Vistával telepítve, azóta telepítettem rá a Win7-et, természetesen a Vista ugyanúgy rajta van. Szeretném újra húzni a rendszert, de sajnos nem tudom (win xp cd-t berakom, elindul a telepítő kék hátterű hiba ablakkal leáll), ha a rednszert akarom elindítani (achi, vagy iso-ba) szintén hibát dob. Tehát egy olyan programra lenne szükségem, amivel letudok mindent törölni a winchesterről.
Válaszokat előre is köszönöm. 
A vélemény olyan mint a s*gg, mindenkinek van de senkit nem érdekell a másiké.
Nem a winyó letörlése fog gondot okozni hanem a telepítés.
Mit szeretnél feltenni?

Újra win7-et. Ettől tartottam
..de meglátjuk, mit tudsz ajánlani. Köszi
A vélemény olyan mint a s*gg, mindenkinek van de senkit nem érdekell a másiké.
(#27050) cigam válasza Illusion1010 (#27045) üzenetére
(DIGI, analóg modemes kábel net)
Öööö kis képzavar. Most analóg modemes, vagy kábel? Bár ha Ethernet karival csatlakozol hozzá, akkor inkább kábel.
Tiszta a W7?
Próbálj meg kölcsönkérni 1 hálókártyát, és azt belepróbálni a gépbe (Mindegy hogy Realtek vagy nem a lényeg hogy ismerje a W7, vagy legyen hozzá driver.) Bár ha XP és Linux alól műxik frankon, nem valószínű a hw-es probléma.
A
Az is lehet, hogy vmi tudtod nélkül használja a netet (nézd meg netstat -al), vagy kívülről próbálnak befurakodni.
Egy router beszerzése is segíthet, mindamellett biztonsági szempontokból is előnyös.