Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

(#39001) sfdrakex válasza cstom (#38996) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Biosban esetleg nem lehet állítani valamit a touchpaddal kapcsolatban?

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#39002) Lenry válasza Redneck (#39000) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha van eredeti 32 bites Win7-ed, akkor nem túl nagy összegért (ha jól rémlik valami 6000 Ft) postáznak egy 64 bitest, ha felhívod őket és kérsz egyet

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#39003) cstom

cstom
(újonc)

Biosban csak le lehet tiltani, ennyi a rá vonatkozó.

(#39004) sfdrakex válasza cstom (#39003) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Ez a hiba meg van mióta megvetted a notit? Vagy később jelentkezett? Más OS is volt már a gépen ?

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#39005) fahrii válasza woland_y2k (#38951) üzenetére

fahrii
(fanatikus tag)

Ha csak lassú lenne és szaggatna egyértelmű lenne a helyzet.
De a jelen állás szerint vagy megy normálisan (videók, játék), vagy rájön és akkor még videót se tudok nézni...
Amúgy úgy ahogy tisztában vagyok a gép teljesítményével, és úgy gondolom h ennyire nem szar, mint amiket művel gyengébb pillanataiban. Ezért gyanakszom valami hibára.

(#39006) Redneck válasza Lenry (#39002) üzenetére

Redneck
(tag)

Nocsak! Nem hülyeség csak egy a baj. Azt a gépet párhuzamosan használnám ezzel így cifrább a helyzet... Ha azon is megy a net és ezen is az nem probléma?

Play Hard GO pr0!

(#39007) woland_y2k válasza fahrii (#39005) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Ha xp alatt nem volt ilyen gond, viszont w7 alatt igen, akkor szerintem egyértelmű, hogy a w7-et nem bírja a gép.
Vagy már xp alatt is meg voltak ezek a szaggatások?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#39008) zitromz válasza woland_y2k (#38999) üzenetére

zitromz
(kvázi-tag)

reset lett a dologból így a régi jelszavas hálózatom eltűnt amit egy default váltott fel...
valaki segítene csinálni egy új profilt/hálózatot h végre működjön a a netem?
köszi

[ Szerkesztve ]

(#39009) sfdrakex válasza zitromz (#39008) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Wifi hálózatot a routereddel? Belépsz a router menüjébe és a wifi résznél beállítod milyen titkosítást szeretnél és megadsz egy jelszót, majd beállítod a routerhez wifivel csatlakozó gépeken is ugyan azt a titkosítást és jelszót.

(#39010) Lenry válasza Redneck (#39006) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egyszerre egy gépre teheted föl és aktiválhatod.

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#39011) zitromz válasza sfdrakex (#39009) üzenetére

zitromz
(kvázi-tag)

igen-igen
ennyi lenne az egész?
és ha így se csatlakozik? :(

[ Szerkesztve ]

(#39012) Redneck válasza Lenry (#39010) üzenetére

Redneck
(tag)

Hát ez az... Látod pont ez a baj :S Adjak ki egy valag pénzt csak ez az út maradt...

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0!

(#39013) Lenry válasza Redneck (#39012) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem, igazából használhatsz Linuxot is.

amelyiken dolgozol, és olyan, specifikus szoftver kell, ami csak Windowsra van, azon legyen a Windows, amelyik meg csak otthoni, filmes, netes, zenehallgatós gép, arra fölösleges Windowst venni.

(#39014) pete_21 válasza Sweet Lou 6 (#38961) üzenetére

pete_21
(őstag)

Ok, köszi a választ!

(#38964) Core2duo6600: Ez nincs összefüggésben a rendszervisszaállítással, az lesz, amit te is mondtál, hogy az msi-ket tárolja (meg talán a dll-eket is). De ezen a tárhelyen nem fog múlni semmi. Köszi neked is!

[ Szerkesztve ]

(#39015) Redneck válasza Lenry (#39013) üzenetére

Redneck
(tag)

A laptopon mindenképpen kell egy jogtiszta windowsnak lenni és ez párhuzamosan megy a nagy géppel amin dolgozom illetve egy másik merevlemezen másik OS-en játszom, filmet nézek ésatöbbi. :) Van Win7 32 bit a laptopon, WinXP a gépen és kéne egy új rendszer a játékoknak filmet nézni netezni :)

Ezért vagyok kicsit morcos hogy most venni kell kemény pénzekért egy 64 bites Win7-et? Ahogy manapság mennek a dolgok még év végén bevágnak egy Win8-at hogy legyen egy kis DX 12 biznisz az "új" kártyáknak... Mert manapság körülbelül így megy :S Sokallom most azt a pénzt.

Bár, szerk:

25 a Home Ultimate 64bit az iponnál. Az nem rossz nem?
Bár ez most olyan nekem mint a dupla foghúzás helyett a szimpla.. :)

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0!

(#39016) need

need
(őstag)

Üdv.. mindenkinek...

Kellene nekem 1 kis háttér infó mégpedig..

Felhasználónevek/jelszavak titokzatos világának jobb megértéséhez!

Jelen estben a win7-hez a felh.fiókhoz van név és jelszó!
felh.név:. alma
jelszó:. körte
Van nekem egy megosztásom egy multimédiás lejátszóval ahol szintén kellett fel.h név és jelszó is ez megegyezik a fiók nevével és jelszavával!
felh.név:. alma
jelszó:. Körte
Így a megosztásomat látom a multimédiás lejátszón!

Szeretném bővíteni a kört és a megosztást megszüntetni és a megosztott tartalmat nem a sz.gépről történne hanem egy NAS-rol!

Itt is használhatom a fiók nevet ami admin alap esetben cserélhetem az almára és jelszó is lehet azonos a win 7-ben használt jelszóval?
Igy ha multimédiás lejátszóban ha be kell írni a felh. nevet és jelszót nem baj hogy azonos lesz a NAS és a Win 7el..?

Remélem értitek mire gondolok….

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

(#39017) kraftxld válasza Core2duo6600 (#38978) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eleg nagy kaosz lehet nalatok a halon :) Amugy minek kulon szerver a 32 es 64 bites nyomtatodrivereknez? Van itt hirtelen jopar szerver nehanyszaz nyomtatoval, de mindegyiknel fentvan a 32+64bites driver, es gond nelkul megy.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#39018) default.

default.
(fanatikus tag)

srácok, segítség kéne.
létrehoztam egy új felhasználói fiókot win7ben.
arról nem is beszélek, hogy minden beállítást, ikont, stb meg kellett csinálni,
a bosszantó a dologban, amit nem értek, hogy a firefoxból is eltűnt minden, könyvjelzők, jelszavak stb.
hogyan kell átrakni az előző firefoxból a dolgokat?

(a régi fiók még megvan, direkt nem töröltem le)

köszi!

(#39019) bobsys válasza default. (#39018) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

windows easy transfer

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#39020) Core2duo6600 válasza kraftxld (#39017) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert ha leáll az egyik, akkor még a többi ember tudjon nyomtatni,
Igen, nagy a káosz, sok dologra nincs magyarázat, ez talán a hálózatosokat minősíti, amikor idejöttem a rendszer már ki volt alakítva, úgy ahogy.
Egy nagy referenciával rendelkező cég csinálta.
De ilyen dolgot követtek el, hogy az xch server tartomány vezérlő is egyben.
ami nem a legszerencsésebb, de ugyanakkor a dhcp meg csak a DC én fut, tehát ha az leáll akkor máris nem megy semmi sem.
tehát amit meg akartak csinálni, hogy 1 server kiesése esetén még menjen a rendszer nem ér semmit sek, hiszen akkor a levelezést is duplikálni kéne.

Tudom, hogy csak a 32 és 64 bites miatt nem kéne külön szerver.
Amiért szét választottuk, egyrészt korábban volt a 32 bites, a másik csak kb 1,5 éve van.
Amúgy is megy a szerver, hszen nem csak printer megosztásra van, hanem file serverként is.
De az új nyomtató, pl. a színes laser, már csak az új 64 bites serveren van megosztva.

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#39021) Tosee válasza default. (#39018) üzenetére

Tosee
(őstag)

C:\Users\régi user\AppData\Roaming\Mozilla

Mappa tartalmát másold át az új profil ezen mappájába!

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#39022) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Microsoft has informed close partners that SP1 has hit the Release to Manufacturing (RTM) milestone. MSDN and TechNet customers will receive the bits on February 16, followed by a general web release on February 22. ;)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#39023) cstom

cstom
(újonc)

No a 38990 hozzászólásomhoz: újraraktam a win7-et, próba: lehúztam töltőről a lapit, a touchpad tökéletesen müxik. Go Windows update, frissítem a windowst, leszed kb 60 frissítést. Restart, és lám csodát, ismét szar a toucpad ha lehúzom a töltőről a notit. Brrrr pfff FUCK.

(#39024) woland_y2k válasza cstom (#39023) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Használd a válasz gombot.

Egyesével kell feltenned a frissítéseket, így ki tudod szűrni, hogy melyik után lesz rossz a touchpad kezelése.

(#39022) pzstm: Zsír.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#39025) cstom válasza woland_y2k (#39024) üzenetére

cstom
(újonc)

Pontosan 70 db van. Ezeket egyesével, letölt/install/restart megoldással hááát....

(#39026) Morden24 válasza cstom (#39025) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1 - a device manager/touchpad beállításaiban nincsenek opciók, amiket meg tudnál nézni?

2 - nem kell mind a 70 frissítést átnézni, első körben próbáld meg megkeresni, hátha van valami, ami közvetlenül a touchpad-hez kapcsolódik

3 - ha nem maradt az eredeti driver, töröld le a touchpad drivereit (uninstall + delete) az eszközkezelőből, aztán hagyd, hogy a Win felismerje magától, és az eredeti driver visszakerüljön

+1: még szóba kerülhet valami ACPI-vel kapcsolatos frissítés is

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#39027) cstom

cstom
(újonc)

Köszi a választ.
1. az eszközkezelőben nincsen semmi, ami ezzel kapcsolatos lenne
2. a frissítések mind rendszerfrissítések a winhez, illesztőprogram update nincs köztük
3. ha törlöm az illesztőprogramot és az Elan Smart Pad szoftvert, a szemét disznaja akkori is ugyanazt az illesztőprogramot rakja vissza magától (Elan PS/2 Port Smart Pad 7.0.5.9 -egyébként ez a legfrissebb belőle)
Remélem együtt rájövünk a titok nyitjára!

(#39028) cstom

cstom
(újonc)

Azért az mégis nevetséges, hogy ne frissítsem a win7 64 bitemet, mert csak update nélkül működik rendesen a toucpad. (jó csak akksiról szarakodik)

(#39029) God Vazzeg válasza cstom (#39028) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Energia menedzsmentet nézd át, lehet hogy a profil tárolja hogy lekapcsolja a touch padot :K

Szerk: megnéztem, nálam nincs ilyen, de azért megnézheted. A touch szoftverét sasold még át, lehet ott van valami. Bill kombinációra se jön vissza?

[ Szerkesztve ]

Találmány gyártási joga eladó!

(#39030) cstom válasza God Vazzeg (#39029) üzenetére

cstom
(újonc)

Energiamenedzsment beállításoknál nincs ilyen lehetőség, de már néztem azt is, hogy max teljesítményt adok akkumulátoros üzemmódnál is. Egyébként félreértetted, a touchpad akksiról is megy, csak rettentően laggol. Mostmeg a WD 1 terrás külső winyóm játsza azt, hogy csak az egyik partíciót ismeri fel a windows.

(#39031) Morden24 válasza cstom (#39027) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hmmm... gondoltam megnézem az Asus Support site fórumját, de enyhén hanyattesve tapasztalom, hogy nincsen notebookokra fórum... ez mi már, basszus?! :(

Ellenben mi a pontos száma a notidnak? Mert az X52J után még kéne egy betű. Ez azért nem mindegy, mert van, ahol a support oldalon van touchpad driver (pl. X52JC), illetve van, ahol nincs (pl. X52JB). Ugyanis meg lehetne próbálni, hogy (még ha régebbi is a driver, mint ami jelenleg van a gépeden) felrakod a hivatalos cuccot.

(#39030) cstom: Nem csak arról van szó, hogy betűjelet kéne adni a partíciónak? Menj be a lemezkezelőbe (disc management), és keresd ki a külső vinyódat (természetesen úgy, hogy rá van dugva), és nézd meg, hogy minden rajta lévő partíciónak van-e betűje.

[ Szerkesztve ]

(#39032) default. válasza bobsys (#39019) üzenetére

default.
(fanatikus tag)

csak vistára és xp-re találtam.
de nekem win7 fiókból win7 fiókba kéne...

valami ötlet?

:(

(#39033) default. válasza bobsys (#39019) üzenetére

default.
(fanatikus tag)

bocs, megtaláltam a windowsban ezt az áttelepítőt, de ez meg csak egyik gépreől a másikra tud átrakni fiókot meg ilyesmit...

(#39034) Morden24 válasza default. (#39032) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Windows Easy Transfert? Hol találtál?
Beírod a start menu-be a Win7-es gépen, és meglesz ;)

(#39035) cstom

cstom
(újonc)

Köszi hogy utánanéztél, a support oldal mind Microsoftnál az OME op rendszerekhez, mind az Asusnál, háááát....... A típusa: Asus K52JR Most vettem észre a Bios firmware 206-os , de már azóta van 213-as is. Na még megpróbálok egy Bios frissítést is, hátha...

(#39036) cstom

cstom
(újonc)

Bios update megvolt legfrissebbre, eredmény:mostmár annyira laggol az egérmutató, hogy használhatatlan

(#39037) GFM

GFM
(újonc)

Sziasztok!

KÉRDÉS: Mikor a Windows 7 -et telepítettem arra a partícióra a mire a régi op.rendszer is telepítve volt(XP) azt hittem, hogy a windows automatikusan formázza a partíciót de nem igy lett és ezáltal a partíción létrejött egy windows.old mappa a mibe minden ami a régi op.rendszeren volt az belekerült. ITT A KÉRDÉS : ezt a mappát lehet törölni?, illetve , ha a windows megkérdezi, hogy biztos akarom -e törölni mert olyan fájlokat tartalmaz aminek törlésével valamely program nem müködhet rendesen, akkor ezeket a fájlokat is lehet törölni?( a windows.old mappába semmit nem telepítettem a windows 7 alat!!)

Válaszokat előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#39038) sfdrakex válasza GFM (#39037) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

A windows.old mappát törölheted. A windows nem automatikusan formáz, hanem te állítod be hogy telepítés előtt formázzon vagy ne.

(#39039) GFM válasza sfdrakex (#39038) üzenetére

GFM
(újonc)

Az ilyen fájlokat is lehet belőle törölni?:

(#39040) sfdrakex válasza GFM (#39039) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Szükséged van az előző Windows fájljaira? Szerintem nincs ,persze hogy megkérdezi hogy törlöd e mert rendszer fájlok de nem a sajátjai, mehetnek.

(#39041) GFM válasza sfdrakex (#39040) üzenetére

GFM
(újonc)

Köszi a gyors választ!.. törlöm

(#39042) tomo05

tomo05
(újonc)

Hali!

Az lenne a problémám hogy az alábbi képen van egy Eventlog hiba. Ez mit jelent??
Azért kérdezem mert a gépem azt csinálja, hogy játék vagy vidiszerkesztő progi közben elsötétül a képernyő vagy bejön egy csíkos kép a hang beakad és restart...

Tahát a hiba a kernel power előtt kell lennie mert az az újraindítást jelzi.

A második képen a m makerral van valami amit nem értek...

Köszi a tippeket és a választ!!!

[ Szerkesztve ]

l Biostar A785GE l AMD Phenom II X3 720 BE @3.2GHz l 4GB DDR2 1066 Kingmax l HIS HD5750 IceQ 1GB l 1TB Samsung HDD l Energon EPS-750W l Samsung SyncMaster 223BW l Windows 7 Ultimate 64bit l

(#39043) sfdrakex válasza tomo05 (#39042) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Nem melegszik a géped? Memóriák rendben vannak ?

[ Szerkesztve ]

(#39044) bobsys válasza tomo05 (#39042) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

Figyelmen kivul hagyhato
[link]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#39045) cstom

cstom
(újonc)

Üdv!
Lenne még egy problémám: adott egy 1 TB-s Western Digital usb-s winyó. Két 500-as részre van osztva, Vista/Xp alatt látja mindkét partíciót minden müxik, Win7 alatt pedig csak az egyiket. A 7-es lemezkezelésben ott van mindkét partíciót, viszont csak a működőnél mutatja a nevét/file rendszerét, a nem működőnek csak a méretét. 5let?

(#39046) Gorneck23 válasza cstom (#39045) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Van betűjele is annak a partíciónak?

(#39047) gaborbol válasza tomo05 (#39042) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajatgep/tulajdonsagok, keresd meg az inditas helyreallitast, ott a rendszer hiba esetenen az automatikus ujrainditas pipat szedd ki, es ha megvan a kek kepernyo akkor ird meg mi a hibaszam.
Ugy talan fogunk tudni segiteni.

(#39048) tomo05

tomo05
(újonc)

Nem melegszik túl. Szoktam nézni progikkal. Nagyon jól szellőzik. A vga is max 100%os gpu kihasználtság mellett most 65fok nyárom 30fokba 70fok. A ramok rendben vannak.

Akkor ez a m makeres dolog nem lényeg??

Az az eventlog mi lehet... :F

l Biostar A785GE l AMD Phenom II X3 720 BE @3.2GHz l 4GB DDR2 1066 Kingmax l HIS HD5750 IceQ 1GB l 1TB Samsung HDD l Energon EPS-750W l Samsung SyncMaster 223BW l Windows 7 Ultimate 64bit l

(#39049) Morden24 válasza cstom (#39045) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Előbb írtam le: adj neki betűjelet a lemezkezelőben. Mármint a NÉVTELEN PARTÍCIÓNAK.

(#39050) cstom

cstom
(újonc)

Köszi szépen Morden24! Az előbbi válaszodon valszeg túlszaladtam, akkor még a touchpad hibával voltam elfoglalva. -ami egyébként még fent áll :(

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.