Köszi.
Bár a leírásból még nem világos, mire is jó ez. Lesz egy oprendszer a fizikai vinyón, megy egy a vhd állományban. Ha ezt a vhd-t felcsatolod virtalpc-re, attól az még nem fogja vinni a 3D-t.
There’s no time like the past.
(#7001) Syl válasza < CyberBob > (#6990) üzenetére
Köszi.
Bár a leírásból még nem világos, mire is jó ez. Lesz egy oprendszer a fizikai vinyón, megy egy a vhd állományban. Ha ezt a vhd-t felcsatolod virtalpc-re, attól az még nem fogja vinni a 3D-t.
Az miért van, hogy betársítom az .avi filet Media player classic (k little) hez, ez mind szép meg minden, de: Miután újraindítom a gépet visszaállítja alapértelmezett lejátszót winampra. Pedig be van neki tolva, hogy az ilyen típusú file-okat mindig classic-al nyissa meg.

Sziasztok!
MSI Windre telepitenék Win7-et, és a problémám a következő.Pendrive-ról tolnám fel, és el is kezdi szépen.A fájlok kibontása utáni újrainditásnál mindig előlről kezdi a telepitést, nem pedig ott folytatja, ahol újraindult.Valami beállitásbeli gond lehet szerintem.Bootsorrenden esetleg változtatni kell az első újrainditást követően?
Ez a hátránya az optikai meghajtó hiányának. 
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

Sziasztok.
Hogyan tudom berakni az automatikus lejátszási listába a Media Player Classicot (MPC HomeCinema (x64))?
üdv.
(#7005) < CyberBob > válasza Syl (#7001) üzenetére

Ehhez nem kell virtualpc vagy más program. Ez a win kernelt használja és a merevlemez kivételével minden hardvert közvetlenül elér. Olyan mintha két opprendszer lenne feltéve a gépre ezért duálbootos az indítás.
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)
(#7006) WonderCSabo válasza Ace Ventura (#7003) üzenetére
Próbáld akkor az újraindítás után, hogy a merevlemeztől bootoljon be. Esetleg azt is megnézhetnéd, hogy F8-ra milyen lehetőségeket ajánl.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
(#7007) Tosee válasza Ace Ventura (#7003) üzenetére

Nem feltétlenül kell változtatni!
Viszont mikor kiírja a boot során, hogy "CD/DVD -romról való indításhoz nyomjon meg egy gombot..." akkor nem szabad nyomni semmit!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#7009) WonderCSabo válasza Tosee (#7007) üzenetére
Vagy egyszerűen lehúzni a pendriveot. 
(#7010) Steelmanus válasza spyduck (#7008) üzenetére

Gondolom azert mert mar majdnem tele van es ha jol emlekszem ha kevesebb van hatra tisztan mint 10% a particio meretenek megfeleloen akkor figyelmeztet - ha nincs kikapcsolva - lehet azert valt at ilyenre. Alatamasztani nem tudom mert sosem hasznalok 60% -os kihasznaltsag felett egyetlen particiot sem.
[ Szerkesztve ]
(#7013) Syl válasza < CyberBob > (#7005) üzenetére
Értem.
Egyik win egy fizikai partíción, a másik pedig egy vhd állományban. Egyszerre nem futnak, csak külön-külön. És mindkettő fizikai gép. De akkor mi értelme ennek a vhd bűvészkedésnek? (Nem kötözködésből kérdem, valóban érdekel)

Sejtettem, hogy valamelyik kergető a ludas.Már elindul a kezelés. Kösz a segítséget.

Spybotot törlöm.
[ Szerkesztve ]
(#7015) Poo válasza Steelmanus (#7010) üzenetére

Szerintem nem a színre gondolt hanem hogy olyan mintha társsítani kéne valamihez a meghajtót mert az ikon nem jelenik meg normálisan.
A piros szín valóban a telítettségre figyelmeztet.
Sikeres üzletelés után, ha meg voltál elégedve az értékelést (piros pont) szívesen fogadom---> http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/friss.html
(#7016) Tosee válasza WonderCSabo (#7009) üzenetére

Az sem rossz ötlet! 
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
(#7017) WonderCSabo válasza Gorneck23 (#7012) üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy az AutoPlayben megjelenjen az MPC, pl. ha berak egy CDt.

Szia.
Mikor beteszem a dvd-t és csak az automatikusban a wmplayer meg a Jet audio jelenik meg amik közül tudok választani.
Köszi
(#7020) spyduck válasza Steelmanus (#7010) üzenetére

Nincs feltelepítve vmi progi ami buzerálja az ikonokat vagy meghajtókat?
Noh, teszem fel a kérdést, netbook-on hogy hasít a win7? Ami van, vagyis lesz a gépben: N270-es atom, 1,6ghz, 1GB ram, 160-as vinyó, 4500MHD vga. Erre felmerjem majd tenni? Gyárilag XP-s a gép...
XP-s liszenszt gondolom nem lehet update-elni...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Sztem igen. Bár annak a procinak nagyon nem vagyok tisztába a tudásával, de sztem bírni fogja...
Hülye azé nem vagyok...
Nem erre a tudására gondoltam, hanem pl egy win7 mennyire terheli meg....de sztem nem lesz gond...de miért nem kérded meg az atom topikba?
[ Szerkesztve ]
Most csak a gugli szerint, [link]. 
Ja jóvanna..
Nem tudtam, hogy mire gondolsz...
Rendszerileg voltam kíváncsi, hátha tudja itt is valaki, de akkor benézek oda. 
[ Szerkesztve ]
(#7025) Fire/SOUL/CD válasza spyduck (#7020) üzenetére
Hali!
Fire.
UI: ha valami esetleg nem érthető a leírásban, vagy nem értesz, akkor inkább írj, mert az explorer.exe letiltásával átmenetileg "agyhalott" lesz a gép...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

No igen én is itt kerestem a megoldást de nekem nincs benne a media player xlassic a listában.
köszi.

A daemon tools továbbra sem hajlandó felmenni. Tudtok valami alternatívát?
(#7028) WonderCSabo válasza <Magura> (#7027) üzenetére
MagicDisc. Freeware és tökéletesen műxik Win7-en (is).
(#7029) Fire/SOUL/CD válasza <Magura> (#7027) üzenetére
Hali!
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
A legújabbat próbálod?
The Amazing Everyday

daemon tools lite v4.35.5
(#7032) < CyberBob > válasza Syl (#7013) üzenetére

Az, hogy közvetlenül éri el a hardvereket így meghajtó programokat is lehet tesztelni. Viszont nekem a gép folyamatosan megy ezért nem is tudom ezt a megoldást használni. Meg csak a hetest lehet így futtatni a többi opprendszert nem.
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)

Hali.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Win7 alá XP-t akarok tenni.
Egyszer ment is mert h ntldr volt aztán megtudtam irni bcdedittel a parancsot...
Mikor legutobb újraraktam akkor már grldr volt a C:\ helyen... MIÉRT?
arra nem tudtam hivatkozni h Xp is elinduljon mert ntldr kéne neki nem pedig grldr.
Vki megoldás?
Választ előre s köszönöm 
[ Szerkesztve ]

Sikeresen megoldottam.
A programban add-oltam a 2db windows-t aztán a win7 install disc-el toltam egy javítást és voálá.
Boot-nál win7 és microsoft windows(ez az xp csak nem neveztem el) van.
Rendesen mükszik mind a 2 partició.
Köszönöm a segítséget. 
cars1dA

Megjött számomra az első(?) hihetetlenül idegesítő bug is:
a 64 bites (legális) verzió control panelje nem jegyzi meg az egérmutató gyorsítására vonatkozó beállításokat. (állítok rajt, de minden egyes újrainduláskor alapra áll)
Trust egér. (én úgy tudom, nem kéne visszaállnia)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Szia honnan van a magyarosítás?
G Data InternetSecurity 2013,G Data MobilSecurity, MBAM free...Szeretem, ha egy POPsi kerek...
(#7037) Syl válasza < CyberBob > (#7032) üzenetére
Akkor egyszerűbb a külön fizikai partíció. Oda bármilyen os mehet.
Asszem maradok inkább a vmwarenál 
(#7038) simon7012 válasza Fire/SOUL/CD (#7029) üzenetére

Melyik a jobb?
G Data InternetSecurity 2013,G Data MobilSecurity, MBAM free...Szeretem, ha egy POPsi kerek...
(#7039) simon7012 válasza WonderCSabo (#7028) üzenetére

És szerinted?
(#7040) Steelmanus válasza spyduck (#7020) üzenetére

Bocs' ezt beneztem az ikont nem is figyeltem, Fire/SOUL/CD tarsunk javaslata nem valt be?

Sziasztok! Valaki tudna tippet adni arra, hogy miért serceghet a hang win7 64 alatt? Egy laptop realtek audio hd integrált hangkártyájáról beszélünk. Semmilyen driver nem hozza a tökéletes megoldást. Már a windows bejelentkezésénél is hallom a recsegést...Valaki tapasztalt már ilyet???

Igen. Gagyi integrált hangkártya velejárója. Asztalimban SB Audigy, semmi gond vele.
Notin ha drivert rakok fel már használhatatlan, de az is recseg néha, amivel a win alapból felismeri. Megoldást egyelőre sajnos nem találtam. 
Amit fentebb linkeltem azt csináld meg, addig nem lesz benne... 

Én igen, de akkor a hangszóró potija volt a hibás 
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
Azért ez nem feltétlen van így. Pl. nekem a realtek nem szólt rosszul S/PDIF-en... De tény, Audigy 2 ZS mellett labdába se rúg.
Notin is, ha kiküldöm házimozira, nem szól sz@rul, csak jóval halkabb...
S/dif és analóg között van különbsög azért... 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Nem azt mondtam, hogy nincs. Meg tisztában vagyok vele. Jelenleg csak is kizárólag S/PDIF-et használok, analóg kizárva, csak notiról megy analóg jel, ha azt használok.
De amikor felb@szott az audigy 2 ZS, a régi, amit eladtam, akkor jó volt a Realtek is.. Mondjuk akkor nem volt hozzá még normális Vistás driver.. Mostanival semmi baj nincs. Kop-kop-kop.
De ezt csak azért mondom, hogy nem kell lefikázni az integrált recsegőket, sz@rnak sz@rok, de van még sz@rabb is...
Off, de felbasztam rajta az agyam, és egyébként is pofátlan dolog.
A google már nem is szarakodik az ostoba és haszontalan toolbarjának minden szemétbe történő beépítésével - így is a telepítési idők 50%-át azzal kell eltölteni, hogy keresed a pipát a google toolbar marhaság mellett, de ez azért már tényleg erős (Skype 4.2 beta):

Pfff... mocsok banda.
Sectumsempra - For Enemies
Ezen miért csodálkozol? Szinte minden free programba benne van vmi buziságuk...a másik az a ask toolbar...
Én már annyira nem idegelem magam max mikor meg kell néznem 1-2 ismerős gépét nyitok egy böngészőt és tele van ilyen szarokkal...nahh akkor azért és is anyázok egy sort...

És ilyenkor a tipikus beszélgetés:
- Akarod használni ezt a toolbart?
- Mi az a toolbar?
- Hát az a sáv ott a borzoló tetején mindenféle gombokkal...
- Nem használom. Mikor került az oda?
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.